Sari la conținut
Prima pagină » Aparat ieftin de aer condiționat – 12000BTU

Aparat ieftin de aer condiționat – 12000BTU

Vor veni vremuri caniculare și un aparat de aer condiționat ieftin și eficient din punct de vedere energetic ne va putea face zilele de vară mult mai plăcute.

Heinner Crystal HAC-CR12WHN este un aparat din clasa de eficiență A++ este suficient de puternic pentru a raci / încălzi foarte repede o camera de dimensiuni mari, având nu mai putin de 12000 BTU.

Beneficiază de o serie de dotări interesante, precum cea de auto-restart (aparatul va reporni la setările programate anterior), ideala atunci când avem fluctuații de tensiune la rețeaua de curent sau când acesta se oprește. De asemenea, realizează automat operațiuni de mentenanța, fiind dotat cu: funcție de detectare a pierderilor agentului frigorific, funcție de diagnosticare și funcție de curățare automată.

Dacă pleci iarna mai multe zile de acasă, acest aparat de ajută să protejezi casa de îngheț prin menținerea temperaturii ambientale la 8 grade Celsius.

Atunci când vrei să dormi liniștit, te bucuri de 2 funcții speciale: funcția SILENT, care reduce zgomotul ventilatorului unității interioare și funcția Mute Operation, care oprește orice sunet.

În modul stand-by acest aparat consumă doar 1wh, ajutându-vă să economisiți bani.

Detalii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *