Sari la conținut
Prima pagină » Alte împușcături în Capitală

Alte împușcături în Capitală

Un șofer care circula beat și fără permis a fost oprit după o urmărire ca-n file și abia după ce polițiști au tras două focuri de armă în plan vertical.

impuscaturi-capitala

Sursa foto: Digi24

În ultima vreme se aud tot mai des împușcături în Capitală în timp ce infractorii par a nu mai avea teamă de nimic.

Aș vrea sa pun acest fenomen periculos în cârca guvernanților care au slăbit statul de drept în timp ce au acordat facilități infractorilor, dar pe guvernanți cine i-a tolerat? Nu cumva avem cu toții partea noastră de vină? Nu suntem responsabili cu toții de turnura pe care o ia viața politică din România?

Ar fi frumos sa ne putem folosi armele democratice pentru a doborâ sistemele mafiote care au început să ne conducă într-o situație periculoasă, dar, în schimb, am ajuns cu toții în punctul în care ne mulțumim să luptăm fiecare pentru bunăstarea proprie, încercând să nu adaptăm unei situații anormale. Trebuie să conștientizăm că, oricât am încerca să ne adaptăm, există posibilitatea să ajungem în punctul în care deteriorarea societății în acre trăim să fie atât de abruptă încât să ne depășească capacitatea de adaptare și atunci vom avea doar două opțiuni: plecăm din țară sau ne lăsăm călcați în picioare de un sistem bolnav.

revolutie 1989 clujCâți dintre noi vor fi atunci pregătiți să se poată adapta unei alte societăți, într-o țară străină în care nu vor avea cunoștințe? Nu cred că mulți … Ceilalți se vor vedea nevoiți a se lăsa călcați în picioare până în momentul în care vor considera că nu mai au nimic de pierdut!

Un astfel de moment, în care mare parte dintre noi au fost convinși ca nu mai au nimic de pierdut a fost în urmă cu 30 de ani. Și atunci s-a lăsat cu împușcături, dar au existat destui care să simtă momentul și să se folosească de starea de spirit a poporului român pentru a acapara ușor, ușor puterea.

Istoria se repetă. Spirala istoriei ne aduce din când în când în situații asemănătoare …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *