Sari la conținut
Prima pagină » Amantele lui Dan Diaconescu

Amantele lui Dan Diaconescu

Încercând să mă pun la curent cu ceea ce s-a mai întâmplat săptămâna ce a trecut am aflat că Dan Diaconescu, mogulul ce a făcut avere pe spinarea idioţilor, a reuşit să-şi înscrie partidul şi că a fost la Timişoara unde a aberat nişte chestii amestecând realitatea cu ficţiunea.
Sincer, aşa cum am mai spus şi cu alte ocazii îi doresc lui DDD să câştige alegerile aşa cum îşi doreşte cu peste 50 procente poate după 1 an de DDD la Cotroceni se va trezi şi poporul român din agonie iar cu ocazia asta poate vor ieşi la iveală şi amantele lui Diaconescu cu care tot se laudă:

„Inainte de toate, la intrarea in sala am salutat OTV-istele mele dragi pe care vreau sa le salut si acum, si vreau sa salut toate amantele mele dragi din sala.”

… nu de alta dar poate reuşim să facem cu precizie portretul robot al târfei ordinare

Artciol inspirat din realitatea.net şi opiniatimisoarei.ro

În timp ce fraierii(ele) îi bagă bani lui DDD prin SMS-uri Zoso ne explică cum e cu criza!

 

4 comentarii la „Amantele lui Dan Diaconescu”

  1. va rog frumos postati pe net , pas cu pas cum se procedeaza sa dam mesaje in emisiunea lui dan diaconescu,eu incerc de mult din cand in cand atunci cand am si eu cva de spus si nu reusesc.asa ca mine mai sunt, va rog faceti ceva de genul asta

    1. Păi fată dragă, poţi scrie pe net gratis câte comentarii vrei şi sigur le va citi cineva, te asigur că e mult mai bine decât să-i bagi şmenarului de Diaconescu câte o juma de euro la fiecare încercare de a posta un mesaj în jegul ăla de emisiune. Fii sigură că mesajul tău ajunge unde vrea domnul Dan adică în buzunarul lui: iaca elicoter, iaca maşină de lux iaca jmecher frate şi fraierele ca tine se duc să se certe cu alea de la vodafone, cosmote sau orange că lea umflat factura! Halal să vă fie!

      P.S.
      Formularul de aderare la Partidul Poporului se descarcă de aici

  2. OAMENI BUNI! NU VA MAI UITATI IN GURA LA TOTI INCOMPETENTII,SARLATANII SI HOTII ACESTEI TARI.DAN DIACONRESCU ESTE O CARICATURA DE OM JALNICA CARE DORESTE SA PASTOREASCA ACEASTA TARA,PENTRU A-SI SPORI AVEREA. IN TARA SUNT OAMENI MAI INTELIGENTI,MAI COMPETENTI SI CINSTITI ,CARE MERITA SA FIE LA CONDUCEREA TARII.NU VA MAI LASATI PACALITI.FIE CA BUNUL D-ZEU SA LUMINEZE MINTILE ROMANILOR SI O DATA SA REUSIM SA ALEGEM GRIUL DIN NEGHINA.CU MULT RESPECT PENTRU TINE POPOR ROMAN.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *