Sari la conținut
Prima pagină » Articole » 3 Dintre Cele Mai Comune Defecte Ale Laptopului Si Cum Sa Le Solutionezi

3 Dintre Cele Mai Comune Defecte Ale Laptopului Si Cum Sa Le Solutionezi

In acest articol iti prezentam trei defectiuni comune ale laptopului si modul lor de depanare. Vom vorbi despre defectiunea prin care laptopul scoate un sunet ciudat in perioada functionarii, defectiunea cand laptopul se inchide sau ingheata si atunci cand bateria laptopului nu se alimenteaza bine.

Cea mai defavorabila situatie este aceea de defectare laptopului. Investesti intr-un calculator portabil si ai sperante de la acesta ca va functiona bine pentru lucru sau uz personal. De aceea, constituie un impediment real dificultatile aparute cu depanarea lui. Exista unele situatii dificile in legatura cu hardware-ul ce sunt suficient de frecvente pe laptopuri. In aceste situatii, vei putea sa depanezi problema si sa realizezi ca este disponibila o solutionare usoara. Citeste mai departe articolul pentru a sti mai multe despre cele mai comune trei situatii de depanare ale laptopului si solutia practica pentru depanarea sa.

Solutionari facile la problemele frecvent gasite la laptop

1. Laptopul scoate un sunet ciudat pe masura ce functioneaza

O mare parte a calculatoarelor portabile genereaza zgomot daca sunt in functiune, in general de la rotatia ventilatorului echipamentului. Insa, este posibil sa observi ca laptopul tau genereaza sunete mai stridente in timp ce lucrezi cu el. Atunci cand auzi un sunet de zdraganit sau un zgomot, trebuie sa observi ventilatorul de racire.

Atunci cand laptopul tau genereaza zgomote in continuare chiar daca ventilatorul nu se roteste, zgomotul este generat probabil de hard disk. Poti realiza copii de rezerva ale datelor si fisierelor esentiale inainte de a schimba hard disk-ul.

2. Laptopul se inchide sau ingheata

Pornesti calculatorul portabil si incepi sa lucrezi, numai ca acesta ingheata ulterior in cateva minute apoi se inchide singur. Aceasta situatie neplacuta poate duce la pierderea fisierelor si a datelor nesalvate, insa te va determina si sa iti faci probleme legate de starea laptopului. Cand laptopul se opreste sau ingheata, fa urmatoarea verificare. Daca este foarte cald sau observi ca ventilatorul lucreaza mai mult decat in mod obisnuit, defectiunea este posibil sa fie legata de caldura. Curata ventilatorul si radiatorul procesorului pentru a preintampina infundarea sa cu praf si a opri racirea procesorului.

La aceasta etapa daca nu vrei sa risti in a-ti demonta singur laptopul si a-l curata apoi, poti apela la tehnicienii de la DepanareCalculatoare.Net. Echipa noastra iti poate oferi servicii complete de curatare laptop si inlocuirea pastei siliconice termoconductoare dintre procesor si radiator. Acest serviciu de mentenanta IT ti-l oferim impreuna cu servicii profesionale de depanare laptop si depanare calculatoare in sau in apropiere de Bucuresti.

3. Bateria laptopului nu se alimenteaza bine

Atunci cand laptopul nu se alimenteaza bine sau deloc, exista o posibila rezolvare simpla. Regleaza stecherul adaptorului de curent alternativ miscand usor cablul pentru a schimba pozitia in conectorul de alimentare. Laptopul tau va putea indica ca se alimenteaza iar sau este probabil sa observi cand cablul alimentatorului este uzat sau deteriorat fizic. Cand bateria se defecteaza, este necesar sa o schimbati cu una noua. In acest sens puteti apela la tehnicienii IT ai DepanareCalculatoare.Net.

Modalitati de a solutiona problemele aparute

Daca depanezi cateva defectiuni comune ale laptopului si nu ai in continuare o solutie la altele, este timpul sa contactezi tehnicienii nostri. DepanareCalculatoare.Net este sursa ta pe care te poti baza pentru depanare laptop. Profesionistii certificati ai DepanareCalculatoare.Net iti realizeaza depanare calculatoare, depanare laptop si mentenanta IT pentru a rezolva orice defect aparut la laptop pe care il poti observa. Daca ai o companie te putem sprijini cu o oferta pe baza de abonament lunar vizitand pagina de mentenanta IT, https://www.depanarecalculatoare.net/mentenanta-it.

Cel mai esential lucru, este ca tehnicienii nostri se deplaseaza la domiciliul clientului. Daca te afli in sau in apropiere de Bucuresti, poti beneficia de servicii in aceeasi zi pentru laptopul tau. Un tehnician IT cu experienta va veni la tine pentru a depana defectiunile laptopului tau rapid si eficient. Contacteaza DepanareCalculatoare.Net astazi pentru o diagnosticare cu reducere de 50% si o consultanta gratuita.