Sari la conținut
Prima pagină » Articole » Ce este un calendar triptic de perete si rolul acestuia?

Ce este un calendar triptic de perete si rolul acestuia?

In ziua de azi toata lumea foloseste calendare de perete.

Oamenilor le place sa detina calendare triptice intr-un loc vizibil in birou sau acasa. Este mult mai convenabil sa arunci o privire la perete si sa vezi cate zile mai sunt pana la weekend.

Calendarele triptice sunt practice si utile

Un avantaj principal al calendarului triptic este ca poti vedea atat luna curenta, dar si lunile anterioare si urmatoarele. Astfel ca ai o varianta utila sa iti planifici intalniri, evenimente sau activitati care vor avea loc atat in luna in curs dar si in lunile care urmeaza. Alegand calendare triptice iti vei putea planifica evenimentele viitoare si vei putea vedea zilele ramase libere pentru a-ti planifica si alte activitati.

Calendarele triptice combina doua beneficii: sunt practice, facilitand in acelasi timp munca zilnica a clientilor tai, servind ca instrument de planificare si sunt deosebit de eficiente ca materiale promotionale datorita faptului ca toata lumea foloseste calendare triptice de mai multe ori pe zi.

Cand vine vorba de produse promotionale, aproape ca nu exista niciunul care sa se potriveasca cu impactul unui calendar de perete. La urma urmei, ce alt articol promotional are o expunere timp un an?

Desi traim in era digitala si suntem obisnuiti cu toate lucrurile virtuale, nimic nu poate inlocui un cadou fizic, tangibil. Gandeste-te la cati oameni inca mai prefera sa citeasca carti fizice decat electronice. De asemenea, chiar daca avem un calendar pe telefoanele si computerele noastre, este mai semnificativ atunci cand obtinem unul care este de fapt tangibil.

Un calendar de perete este un element simplu – nimeni nu are nicio indoiala cu privire la modul de utilizare pentru calendare triptice. Nu are nevoie de baterii, piese suplimentare sau instructiuni. Spre deosebire de alte articole, nu exista o dimensiune gresita. In plus, nu exista niciun risc ca informatiile tale de contact sau sigla sa nu se potriveasca, deoarece poti decide dimensiunea pentru calendare triptice. De asemenea, un calendar triptic de perete ocupa foarte putin spatiu. Asadar, daca iti doresti articole usor de stocat, distribuit si utilizat, alege calendare triptice.

Articole asemănătoare: