Sari la conținut
Prima pagină » Bicicleta fără pedale este o soluție …

Bicicleta fără pedale este o soluție …

Atunci când cei mici nu știu încă să meargă pe bicicletă, iar noi nu avem destul timp să-i învățăm, bicicleta fără pedale este o soluție perfectă. Cu ajutorul ei, cei mici prind curaj, învață cum să își păstreze echilibrul, cum să facă curbe etc.

Nu știu dacă ați observat, dar atunci când cineva vrea să învețe cum să meargă pe bicicletă, pedalele chiar sunt foarte incomode.

Lăsați copilul să se joace în voie cu o astfel de bicicletă fără pedale timp de câteva săptămâni, apoi va putea trece la o bicicletă clasică, cu pedale, fără a mai avea nevoie de roți ajutătoare. Din experiență vă spun că acele roți ajutătoare chiar îi împiedică pe copii să învețe mai repede cum e cu echilibrul pe doua roți.

Află prețul ACUM!

Un comentariu la „Bicicleta fără pedale este o soluție …”

  1. Foarte interesant articolul, fiul meu a reusit sa mearga pe bicicleta cu pedale foarte devreme la 3 anisori datorita bicicletei fara pedale care l-a ajutat foarte mult la mentinerea echilibrului. Recomand tuturor copiilor bicicletele fara pedale, eu i-am achizitionat bicicleta de pe bebeardealul[.]ro la un pret redus

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *