Sari la conținut
Prima pagină » Bicicletele electrice sunt cam scumpe, dar se poate și mai ieftin …

Bicicletele electrice sunt cam scumpe, dar se poate și mai ieftin …

Au apărut destul de multe persoane interesate de diferite mijloace de locomoție propulsate electric, de la mașini, la trotinete s-au diversificat tot felul de mașinării electrice cu acumulatori.

Tocmai prețurile destul de mari ale acumulatorilor determină un preț destul de ridicat pentru vehiculele cu motor electric.

Prețul unei biciclete electrice cu o autonomie de 120 km poate sări cu ușurință peste 10.000 lei, pe când, o bicicletă electrică cu o autonomie de 30 km, costă dor puțin peste 3.000 lei.

Dacă-ți place să mergi pe două roți și ești adeptul noilor tehnologii, mai verzi, îți poți permite să-ți dorești o biclă electrică, dar având în vedere faptul că nu prea ai pe unde merge cu ea, nu văd rostul unei autonomii de 120 km, poate doar dacă vrei să te apuci să faci tururi de forță prin România sau, de ce nu, prin Europa, căci atunci investiția de 10.000 lei s-ar putea dovedi rentabilă.

Pentru a merge zilnic până la job și înapoi, o bicicletă normală sau una electrică, mai ieftină, poate fi deajuns, cu condiția de a avea pe unde să mergi cu ea în siguranță!

bibiclete electrice ieftine si scumpe

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *