Sari la conținut
Prima pagină » Când ai nevoie de ochelari cu lentile progresive?

Când ai nevoie de ochelari cu lentile progresive?

Lentilele progresive sunt lentile ce corectează prezbiția sau alte disfuncții precum tulburări de vedere sau de acomodare.

lentile progresive pretMarele avantaj al acestui tip de lentile este acela că permite atât citirea cât și privitul la distanță fără schimbarea ochelarilor, având un gradient de dioptrii iar puterea lentilelor crește în funcție de nevoia fiecărei persoane.

Nevoia de lentile progresive poate fi stabilită doar de un medic oftalmolog, care eliberează o rețetă pentru ochelari. Nu riscați să vă cumpărați ochelari de vedre fără un consult de specialitate, riscați să vă agravați problemele și să vă alegeți cu amețeli sau migrene greu de suportat.

Prețul lentilelor progresive reflectă gradul de precizie cu care acestea sunt prelucrate. Cele mai noi tehnologii în domeniul opticii medicale pot asigura o adaptare rapidă și ușoară și zone vizuale mai largi și mai clare.

Nici montajul lentilelor nu trebuie neglijat. Un optician bun trebuie să țină cont de anumiți parametrii potriviți cu activitatea de bază a pacientului și să dispună de aparatură modernă, care să îi permită o montare cu calibrare de mare precizie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *