Sari la conținut
Prima pagină » Cât costă un site de prezentare?

Cât costă un site de prezentare?

Un site de prezentare profi poate fi făcut chiar și pentru numai 100 lei. Este drept ca nu se pot cere multe personalizări pentru acești bani, dar cineva care face site-uri, poate face un site care să arate foarte bine pentru bani puțini în cazul în care are mână liberă în ceea ce privește designul.

Este foarte greu să modifici aspectul unui site, în sensul în care este o operațiune mâncătoare de timp, iar timpul costă bani.

Ai obținut un site ieftin, dar acum vrei mai mult, partea bună este aceea că toate site-urile pot fi modificate, nu trebuie neapărat ca ele să rămână așa cum au fost făcute inițial.

Dacă nu banii reprezintă o problemă, atunci se poate obține un site personalizat din toate punctele de vedere, atât ca și design, cât și ca funcționalitate.

Important este ca site-ul să se încadreze în bugetul alocat, să respecte anumite linii grafice impuse de domeniul de activitate sau de elementele grafice pre-existente: embleme, logo-uri, etc. și să facă ceea ce ar trebui să facă! De regulă se ajunge la un compromis între preț, funcționalitate și design.

Dacă vrei o ofertă de preț personalizată pentru crearea unui site de prezentare, apelează la Grig.CO New Media!

Etichete:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *