Sari la conținut
Prima pagină » Câțiva pensionari lucrează part-time … în Piața Victoriei

Câțiva pensionari lucrează part-time … în Piața Victoriei

Pensionarii nu au venituri decente, acesta este un lucru știut și absolut normal într-o țară în care majoritatea celor ce muncesc nu reușesc să obțină venituri decente.

Unii pensionari, din cei cu venituri modeste față de cele obținute în vremea în care tăiau și spânzurau pentru că purtau niște stele pe umeri sau pentru că aveau o oarecare funcție în partidul-stat, au reușit să-și găsească o modalitate de a-și rotunji veniturile: lucrează part-time ca manifestanți.

Uite așa mai reușesc unii să vadă capitala și noile realizări ale regimului post-comunist.

Din păcate, se pare că și în acest domeniu s-au făcut disponibilizări. M-am uitat la Antena 3 și cele câteva mii de manifestanți erau mai degrabă sute, pentru că un reporter incompetent de la acest post de televiziune a scăpat perla pe post: „sunt peste o mie de pensionari civili și militari”. Asta înseamnă că, nemaifiind bugetele de altă dată, mulți nu au prins un post d’ăsta part-time.

Nu poți să te plângi că pensia de 900 de lei nu-ți ajunge atât timp cât un vânzător muncește 180 de ore pentru aceiași bani și mai are și unu, doi copii de crescut, este ilogic și penibil.

Sursa foto:zoso.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *