Sari la conținut
Prima pagină » Ce nu se spune despre noul coronavirus …

Ce nu se spune despre noul coronavirus …

Este bine-știut faptul că pneumonia provocată de noul coronavirus poate fi fatală pentru cei cu ceva probleme de sănătate, acesta fiind și principalul motiv de panică.

Se tot anunță diferite metode de a preveni răspândirea noului virus astfel încât ritmul îmbolnăvirilor să fie suficient de mic pentru ca sistemul medical să poată face față valului de oameni cu probleme grave respiratorii se se preconizează a veni odată cu înmulțirea cazurilor de oameni infectați.

Ce nu se spune …

Nimeni nu avertizează asupra pericolelor suplimentare la care se supun fumătorii!
Este drept că acest viciu aduce o poală de bani unui buget slăbit care trebuie menținut cât mai solvabil în această perioadă de restriște, dar totuși …

Riscul crescut de contaminare al fumătorilor este acela de a-și introduce virusul în corp împreună cu fiecare țigară. Imaginați-vă că tocmai coborâți dintr-un mijloc de transport în comun și vreți să vă aprindeți un „cui”. Cu aceeași mână cu care ați atins barele de susținere, de care s-a ținut o persoană care strănutase în palmă cu câteva minute mai devreme, vă scoateți din pachet o țigară. De ce o apucați? De filtrul pe care îl veți ține între buze împreună cu un pui de viroză respiratorie!

Bănuiesc că știți că fumatul în sine vă molestează plămânii și că unei pneumonii îi va vi mai ușor să vă răpună, nu?

Sunt fumător, dar nu pot să mă revolt atunci când văd oameni disperați să-și facă provizii de alimente, apă, medicamente și tutun! Această combinație de provizii este o totală risipă. De ce să mai consumi resursele necesare unui om care vrea să trăiască dacă tu vrei să mori?! I-ați un cartuș de țigări și stai fără mâncare, țigările îți vor fi mai mult decât suficiente pentru cât mai ai de trăit!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *