Sari la conținut
Prima pagină » Ce rochie să alegi în funcție de evenimentul la care participi?

Ce rochie să alegi în funcție de evenimentul la care participi?

  • dama

Pentru a marca evenimentele unice la care participă și pentru a se simți bine, orice femeie trebuie să aibă pe ea rochia potrivită. Și nu este vorba numai despre rochia potrivită pentru o anumită ocazie, ci mai ales de acea potrivire din toate punctele de vedere: stil, tendințe în modă, comoditate, unicitate.

În rochia pe care o porți trebuie să te simți tu, să nu simți niciun disconfort și în același timp să simți că faci parte din tabloul în care te afli la momentul respectiv. Iată cum poți face cele mai bune alegeri în ceea ce privește rochia potrivită pentru evenimentul la care participi.

Ce rochii să alegi pentru nunți de poveste?

Dacă ești vedeta petrecerii, este clar ce trebuie să porți: o rochie de mireasa care să îți reflecte cel mai bine personalitatea, stilul personal, în care să te simți bine și care să te ajute să pari unică în cea mai frumoasă zi din viața ta. Însă dacă ești simplă invitată la o petrecere de nuntă, alege rochia potrivită evenimentului la care participi. Este vorba despre un eveniment important, așadar trebuie să alegi o rochie lungă sau scurtă, elegantă, cu detalii care să facă diferența și care să te ajute să te intregrezi în atmosfera de petrecere creată.

Rochia pe care o alegi pentru un astfel de eveniment trebuie să îți ofere șansa de a arăta deosebit, dar și de a te simți bine, iar alegerea unei rochii de seara ieftine trebuie să se facă ținând seama și de tematica petrecerii, dacă exista una, și de confortul pe care dorești să îl obții pentru a te distra în voie.

Ce rochii să alegi pentru petreceri deosebite?

Un cocktail, o seară între fete, o petrecere cu colegii de birou sau o petrecere de sărbătoare dintre cele obișnuite, există atât de multe ocazii să poți purta rochia potrivită. Dacă este vorba despre o petrecere absolut elegantă, alegerea unei rochii lungi reprezintă întotdeauna un pariu sigur, mai ales dacă aceasta este realizată dintr-un material clasic, într-o culoare clasică. Un cocktail impune alegerea unei rochii lungi, în timp ce la petrecerea cu colegii de la birou poți purta și o rochie scurtă care să îți permită să te simți bine, să te miști în voie și să îți ofere confortul și aspectul pe care le dorești, fără prea mare efort.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *