Sari la conținut
Prima pagină » Ce sunt „tablourile pe numere” si ce include kitul pentru pictare?

Ce sunt „tablourile pe numere” si ce include kitul pentru pictare?

Colorarea picturilor pe numere este o oportunitate unica pentru ca toti doritorii sa se simta artisti, creand o capodopera cu propriile maini. Datorita tehnicii de pictura pe numere, oricine poate crea tablouri frumoase fara a avea o educatie speciala in domeniul artei. Pentru a face acest lucru, trebuie sa achizitionati un set pictura pe numere si sa pictati pe suprafetele numerotate ale panzei cu vopsele colorate conform numerelor corespunzatoare unui anumit numar din imagine.

Setul creativ pentru picturi pe numere cu vopsele este format din 2 elemente principale: panza si un set de vopsele speciale. Panza este intinsa pe un cadru de lemn si este complet pregatita de lucru. Panza este realizata din textura naturala de in de inalta calitate (100% bumbac) si reprezinta in sine o schita grafica cu contururi, realizata manual de artisti experimentati si adaptata, astfel incat sa va puteti bucura pe deplin pe parcursul intregului proces de pictura. Unii producatori folosesc carton gros in loc de panza.

Selectia de tablouri pe numere – ce include kit-ul pentru pictura?

Impreuna cu panza pentru picturi sunt incluse si vopselele. In functie de producator, seturile pot include fie culorile de baza care trebuie amestecate pentru a obtine nuanta si efectul dorit, fie seturi deja complet echipate si numerotate de vopsele in culorile necesare, care nu trebuie amestecate independent, deoarece producatorul de picturi pe numere personalizate s-a ocupat in prealabil de acest lucru. In astfel de seturi, vopselele sunt potrivite in mod ideal cu schema de culori și sunt prezentate in cantitatea potrivita, astfel incat viitoarea dvs. capodopera sa fie garantat similara cu cea originala sau poate chiar si mai buna 😉 Totul depinde numai si numai de dvs.!)

Prin urmare, chiar daca mama dvs v-a pregatit lectii de desen la scoala, primele incercari de pictura s-au incheiat cu o usoara dezamagire, uneori a trebuit chiar si sa rositi pentru propriile „capodopere” si nu sunteti familiarizat cu elementele de baza, canoanele si regulile artistice complexe si conservatoare – nu conteaza! Acum totul este simplu si accesibil! Magazinul online picturipenumere.ro va va ajuta sa va realizati toate dorintele!

Picturile pe numere au castigat recunoastere in intreaga lume si aduc placere oamenilor de toate varstele, continuand sa castige tot mai mulți fani. Alaturati-va si dvs.!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *