Sari la conținut
Prima pagină » Ce trebuie să facem în vremuri de criză?

Ce trebuie să facem în vremuri de criză?

Ce trebuie făcut dacă simți că lucrurile nu evoluează în direcția corectă? Ce faci dacă veniturile nu îți mai acoperă cheltuielile?

Trebuie să cauți soluții noi pentru a crește veniturile sau pentru a diminua cheltuielile Îți aparține decizia în privința celei mai potrivite ieșiri din situația de criză. Sfatul cel mai potrivit ar fi acela de a merge pe calea cu cele mai mari șanse de reușită. Dacă nu poți să decizi care ar fi aceea, cred că ar trebui să urmezi o cale de mijloc, reducând cheltuielile în timp ce încerci să-ți crești veniturile.

Tăiatul cheltuielilor este simplu, ca atunci când ajungi la casă la supermarket și constați că nu ai suficienți bani, în consecință decizi pe moment care sunt produsele la care renunți, putându-te dispensa de ele.

Creșterea veniturilor presupune să apelezi la strategii ceva mai complexe, cum ar fi promovarea unei afaceri sau promovarea pe scară ierarhică la locul de muncă. Poți influența astfel de schimbări, dar niciodată nu le poți controla în totalitate!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *