Sari la conținut
Prima pagină » Cea mai bună cafea …

Cea mai bună cafea …

Cu toții preferăm să fim treziți de aburul unei cafele bune. V-ați întrebat care este factorul decisiv pentru prepararea unei cafele bune? Multă lume crede, fără să se înșele, că savoarea este dată de calitatea cafelei, de felul în care este păstrată și măcinată. Nici cei ce sunt de părere că mai important este modul de preparare nu greșesc.

Pentru a te putea bucura de o cafea excepțională, este bine să ții cont de toți factorii ce-i pot influența gustul și aroma.

Este simplu să te decizi asupra unui anumit tip de cafea, este de ajuns să încerci câteva dintre cele mai căutate branduri din domeniu și să decizi acre este aroma care îți face plăcere, dar pentru a nu face cafeaua după ureche, un espressor este binevenit oricând.

Espressor-ul manual Breville Prima Latte VCF046X-01 îți oferă o cafea gustoasă și aromată, prin simpla atingere a unui buton, fie ca folosești capsule, fie cafea măcinată. Spre deosebire de alte espressoare, poți folosi orice fel de lapte, în funcție de preferințe, rezervorul de 300 ml fiind detașabil, astfel încât poate fi depozitat ușor în frigider.

Ce impresii lasă utilizarea unui astfel de aparat:

Nu am ce sa reprosez espressorului si punct. Aceasi cafea care o beam la ibric are alt gust la espressor..
Nu pot sa cred! Spuma, aroma, tarie… La fel ca afara si nu neaparat la noi…. Espresso adevarat. Nu am luat nu stiu ce cafea, apoi eu nu am stiut ca functioneaza cu cafea normala… Credeam ca trebuie rasnita nu stiu cum. Dar… Cafeaua la 500 g e perfecta. Capucino la fel… Beton! De preferat un lapte cu minim 3. 2 api gasiti la li-dl niste lapte beton la 7. 5 grasime! Poti sa faci si manual, combinatii de automat cu manual… Presati bine cafeaua si… Sa va traiasca.!
Sursa: emag.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *