Sari la conținut
Prima pagină » Care este cel mai bun aspirator?

Care este cel mai bun aspirator?

Soția mă bate la cap să-i iau un aspirator vertical de ceva vreme. Dar nu am îndrăznit măcar să caut deoarece îmi părea o prostie să dai o căruță de bani pe un aparat care te ține, de regulă, doar 2-3 ani.

kirby-avalir-2-vertical

Am vrut zilele astea să văd cam care sunt aspiratoarele de top de pe piața din România și am găsit un articol care detalia destul de mult dilema celui mai bun aspirator.

Apoi am aflat întâmplător despre aspiratorul Kirby, un produs care chiar costă o căruță de bani (de fapt cam cât o căruță) așa că am căutat păreri despre aspiratorul Kirby și m-am dumirit.

Legenda spune că aspiratorul Kirby este un fel de zeu al aspiratoarelor și că, indiferent de cât te-ai strădui să faci curat cu tot felul de aspiratoare de lux, zeul aspiratoarele te face de râs în câteva minute, demonstrându-ți cât jeg poate scoate în urma suratelor sale mai fără de sânge albastru.

Să nu credeți că m-am umplut de bani lăudând un produs pe care nu l-am achiziționat încă, am scris articolul doar pentru a vă atrage atenția asupra unui produs de top care are multe avantaje și un singur dezavantaj: prețul.

Tot cercetând oferta de aspiratoare din România am ajuns la următoarea concluzie:

Dacă mi-aș permite, aș prefera să dau 1000€ în plus pe un aspirator care face treabă și este fiabil decât să cumpăr unul care face pe deșteptul când sunt eu acasă și se conectează prin Wi-Fi să-mi spună ce face pisica.

Voi ce ați prefera să exceleze la un aspirator, IA (inteligența artificială) sau puterea de curățare?

2 comentarii la „Care este cel mai bun aspirator?”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *