Sari la conținut
Prima pagină » Cele mai bune huse Samsung Galaxy Note 20 Ultra ce pot fi achiziționate

Cele mai bune huse Samsung Galaxy Note 20 Ultra ce pot fi achiziționate

Samsung Galaxy Note 20 Ultra urmează îndeaproape Galaxy S20 Ultra în ceea ce privește designul. Din punct de vedere al specificațiilor, există un chipset Snapdragon 865 și unul Exynos care se potrivesc în toate regiunile din afara SUA, însoțite de 12 GB de RAM și până la 512 GB spațiu de stocare. Pe partea din spate este situată o configurație cu trei camere cu același senzor de 108MP de la S20 Ultra. Note 20 Ultra este primul telefon care folosește cel mai recent și mai dur Corning Gorilla Glass Victus. Telefonul este disponibil pentru cumpărare, prețul de pornire fiind de 5.800 RON.

Printre cele mai bune huse Samsung Galaxy Note 20 Ultra se numără:

Spigen Thin Fit

Spigen Thin Fit este una dintre cele mai subțiri huse de pe piață. Este o singură piesă, cu o margine de protecție TPU și un panou din spate din policarbonat. Panoul din spate include, de asemenea, un slot pentru magneti, conceput special pentru a funcționa cu suporturile magnetice pentru telefoane auto. Toate cele patru margini ale noului smartphone vor rămâne protejate datorită decupărilor mai mici și mai precise pentru porturi și S Pen.

Spigen Ultra Hybrid

Alegerea unei astfel de huse este o opțiune de durată care oferă o margine de protecție TPU și un panou din spate din policarbonat, dar este complet transparent. Acest model de husă folosește decupaje precise pentru a permite accesul la porturi, iar butoanele tactile fac ca reglarea volumului să fie un proces ușor de realizat.

Caseology Parallax

Designul acestei huse folosește un finisaj triunghiular texturat pentru a îmbunătăți aderența și pentru a adăuga un stil unic. Carcasa este un hibrid certificat MIL-STD 810G, cu o carcasă TPU și o margine de protecție robustă din policarbonat.

Spigen Rugged Armor

Cei ce doresc o protecție TPU simplă, Spigen Rugged Armor este alegerea perfectă. Husa note 20 ultra in esență, este o carcasă neagră mat, dar detaliile din fibră de carbon adaugă un pic de lux simplității. Spigen Rugged Armor se descurcă bine cu tehnologia Air Cushion încorporată.

Ringke Fusion-X

Fusion-X de la Ringke este o husă excelentă pentru o protecție sigură a smartphone-ului Galaxy Note 20 Ultra. Husa note 20 ultra dispune de o margine de protecție geometrică unică, care îl ajută să-l diferențieze de alte margini de protecție de bază. Pe spate are un panou cristalin cu o margine de protecție TPU flexibilă, iar orificiile QuikCatch permit atașarea cu ușurință a unui șnur.

Spigen Neo Hybrid

Spigen Thin Fit este o husă de protecție de bază excelentă, dar există multe alte opțiuni Spigen care pot oferi un pic mai mult stil pentru Galaxy Note 20 Ultra. O astfel de opțiune este Neo Hybrid. Această husă note 20 ultra este subțire și se potrivește perfect doamnelor. Are un cadru din bronz care oferă mai multă eleganță. Este o opțiune TPU și policarbonat cu protecție dublă, care rezistă atât la lovituri, cât și la zgârieturi.

ESR metal kickstand

Această husă oferă o protecție clară și un suport rezistent, perfect pentru streaming media. Telefonul poate fi sprijinit vertical sau orizontal. Carcasa în sine este realizată dintr-un material TPU flexibil pe care îl puteți aplica sau îndepărta în câteva secunde și acceptă cu ușurință încărcarea fără fir. Cu toate acestea, ESR recomandă să păstrați suportul metalic de pe suportul de încărcare.

FYY wallet

Acest model de husă are trei buzunare pentru carduri și unul mare pentru bani. Este fabricat din piele naturală, cu o margine de protecție TPU pentru a bloca telefonul imediat. Capacul pliabil funcționează ca suport pentru a face streamingul mai confortabil.

Spigen Tough Armor

Majoritatea celorlalte opțiuni Spigen pentru Note 20 Ultra sunt concepute pentru a proteja cu o amprentă subțire. Tough Armor, pe de altă parte, este construită pentru o protecție maximă. Designul hibrid din două piese oferă o protecție superioară împotriva picăturilor și a zgârieturilor.

UAG Plasma

UAG Plasma este una dintre cele mai dure carcase, cu un panou din spate din policarbonat solid și margini de protecție groase din TPU în partea de sus și de jos. Plasma este suficient de subțire pentru a putea suporta și încărcarea fără fir.

Otterbox Defender

Acest model de husă nu mai include un protector de ecran încorporat. Carcasa în sine s-a dovedit a fi prea mare pentru a încăpea în buzunar. Otterbox Defender este disponibil în culorile negru, albastru sau roșu.

Smart LED View

Husa note 20 ultra cu afișaj LED îmbunătățește vizibilitatea orei și a pictogramelor, iar interacțiunea tactilă poate oferi posibilitatea de a vizualiza notificările fără a o deschide. Protejează telefonul și pe față și pe spate, în timp ce tehnologia antimicrobiană ajută la protejarea acestuia.

Smart Clear View

Husa note 20 ultra Smart Clear View are design elegant care protejează atât fața, cât și spatele telefonului. Tehnologia antimicrobiană ajută la protejarea acestuia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *