Sari la conținut
Prima pagină » Cine stinge becul în sediul PSD?

Cine stinge becul în sediul PSD?

Unii se pregătesc să încheie situația financiară cu PSD-ul. Am auzit cum că s-ar face presiuni pentru ca toți membrii acestui partid să vină la zi cu cotizațiile. Acesta este un semn clar că cei care au subvenționat partidul din propriile buzunare își vor banii înapoi.

Alții se țin cu dinții pe poziții, vor cu tot dinadinsul să mai roadă ceva din cadavrul acestui partid.

Oare cine va strânge becul din sediul PSD atunci când nimic nu va mai fi de făcut?

1. Doamna Viorica. Pare destul de ambițioasă în a rămâne la cârma acestui vas în derivă, dar nu cred că aceasta este voința ei. Pare mai degrabă a fi legată de timonă de către alții …
2. Florin Iordache, supranumit în popor Ciordache. Este devotat cauzei. Dar, deși este dispus să lupte chiar și cu cele mai murdare arme, nu mai are destul sprijin. Pare în derivă, chiar dacă el nu și-a schimbat cu nimic poziția pe care o are încă de pe vremea când a inspirat lozinca: „Noaptea, ca hoții!”
3. Teodorovici Eugen. Este prea mândru de el, așa ca nu poate observa cât este de penibil în tot ceea ce face și spune. Încearcă să suplinească prostia cu tupeul, dar nu-i iese. Tupeul nu face altceva decât să-l facă să pară mai prost decât este!

Ponta pare că a băut băuturi energizante, a prins aripi! Se pregătește să cânte prohodul acestui partid în timp ce Liviu Dragnea, de după gratii, vrea să-l desființeze de drept!

Orban este mulțumit, pare să întrevadă zile mai bune pentru partidul pe care-l păstorește!

Iohannis se pregătește să le facă un bine pesediștilor, le va opri el curentul pentru a-i ajuta să nu se trezească cu restanțe la factura de energie electrică!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *