Sari la conținut
Prima pagină » Cont Netflix suspendat pentru neplată? Ai grijă cum plătești …

Cont Netflix suspendat pentru neplată? Ai grijă cum plătești …

Există destui oameni inteligenți care încearcă să profite de neglijența sau prostia altora. Chiar și în mediul online prostia, neatenția sau neglijența te pot lăsa într-o clipă fără bani …

Astăzi am primit un e-mail care părea a fi de la Netflix. Mă înștiința că am abonamentul suspendat și că trebuie să-mi actualizez detaliile de plată.

Mesajul era destul de asemănător cu cele primite pe bune de la Netflix și singurul indiciu care m-a făcut să aprofundez sursa și conținutul e-mailului a fost acela că eu nu aveam nici un abonament la Netflix de pe acea adresă de e-mail!

Înainte de a vă introduce datele de pe card pe un site, asigurați-vă că le introduceți fix acolo unde doriți și nu pe un site fals care să vă lase fără bani în cont. Cel mai corect ar fi să nu folosiți link-urile din e-mailuri indiferent de cât de curate ar părea!
fake netflix

mail de la Nette
Chiar dacă la prima vedere ar părea că cineva ți-a spart contul de Netflix, să știi că este suficient să ți trimită mailul la nimereală și tu să fii doar prin coincidență în publicul țintă!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *