Sari la conținut
Prima pagină » Cum să-ți faci vechiul televizor Smart?

Cum să-ți faci vechiul televizor Smart?

Dacă ai un televizor de care ești prea atașat și nu prea vrei să-l schimbi cu toate că ți-ai dori unul Smart pe care să te poți juca sau să poți viziona filme de pe YouTube sau NetFlix, ai ceva opțiuni disponibile:

Ai un televizor cu HDMI dar care nu este Smart?

Ai nevoie doar de un Chrome Cast. Există mai multe versiuni disponibile, dar toate pot să-ți facă televizorul mai deștept. Diferența între ele ține de performanțe: viteze de Wi-Fi, rezoluție etc.

Televizorul tău este ceva mai vechi, nu are HDMI

Există soluții care merg chiar și pe vechile televizoare cu tub cinescop, cu condiția ca acestea să aibă mufă de intrare video: SCART sau AV.

Dacă vrei să Folosești Chrome Cast-ul, îți mai trebuie un adaptor de la HDMI la RCA și eventual unul de la RCA la SCART (dacă nu ai intrări RCA pe televizor)

Dacă nu ții neapărat să ai un Chrome Cast și te împaci bine cu androidul de pe telefon, îți poți instala androidul pe orice tip de televizor! Ca și la telefoane, prețul dispozitivului depinde de procesor, memeorie RAM, memeorie Flash, procesor Video etc.

Studiază oferta de aici și vezi ce îți vine ca o mănușă, trebuie să ții cont de mufele de conectare și de review-uri, să nu-ți iei ceva ce nu poate fi folosit.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *