Sari la conținut
Prima pagină » Curvele pot scoate România din criză

Curvele pot scoate România din criză

Elena Udrea răscrăcănată la mare, cu frunza la locul ei !

Elena Udrea răscrăcănată la mare, cu frunza la locul ei !

La urma urmei pot da crezare liderilor PD-L ce au făcut de-a lungul timpului lobby în favoarea legalizării prostituției. Statul român are nevoie de bani. România este renumită în occident pentru frumosele fete de moravuri ușoare și fie că ne place sau nu, ele există și se ard pe bani grei. De ce să nu profite și săracul pensionar de acestă activitate chiar dacă a uitat cu ce? Legalizarea și impozitarea acestei activități ar spulbera deficitul fondului de pensii și poate chiar și pe cel al Casei Naționale de Asigurări de Sănătate. Se împotrivește Biserica? Le este frică Preafericiților că vor fi nevoiți să dea cu subsemnatul când se duc la curve? Ar trebui să se bucure BOR-ul de existența unei asemenea activități legale, dar oricum BOR-ul deja impozitează preacurvia pentru că mai toate curvele de lux cotizează la preoți pentru iertarea păcatelor și la urma urmei au și ele pe cineva Acolo Sus, Maria Magdalena nu a fost tot o curvă?
Deci fie că vrem fie că nu vrem, curvele există și practică cu succes prostituția în România. Statul Român ar putea profita de pe urma acestei activități. Ia gândiți-vă: Un frumos clip cu d-na Udrea în ipostaze erotice pe Hustler TV, ce frumos am promova turismul, ș-ar găsi și frunza domnei Udrea locul !

4 comentarii la „Curvele pot scoate România din criză”

  1. Mugur Mihaescu a scos pe piata o revista care sa numeste „Tara lu’ Garcea”, iar titlul primei reviste (nr.1) a fost „Tara te vrea curva”, titlul e perfect!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *