Sari la conținut
Prima pagină » De ce a murit Prince?

De ce a murit Prince?

Pe 21 aprilie, legendarul Prince a murit la vârsta de 57 de ani. Conform CNN, Prince a fost găsit inconştient în ascensorul studioului său muzical din complexul rezidenţial Paisley Park.

Am auzit la un post de radio această știre, se spunea că ar fi fost internat în spital cu simptome de gripă. Chiar mă gândeam că e aiurea ca o celebritate de teapa lui Prince să fie doborâtă de o banală gripă în secolul 21.

Apoi am citit pe mediafax.ro:

Povestea cauzei morţii lui Prince începe să fie elucidată. Avionul privat a lui Prince a aterizat de urgenţă în Moline, Illinois, vinerea trecută, la câteva ore după ce a susţinut un concert în Atlanta. La acea vreme, apropiaţii săi spuneau că se “lupta” cu o gripă. Informația ridică semne de întrebare, deoarece avionul său mai avea 48 de minute până să ajungă la destinaţie, înainte să aterizeze neprogramat.

sursa: mediafax.ro

Deocamdată se fac cercetări pentru a determina cauza exactă a decesului celebrului cântăreț. Astăzi va fi efectuată autopsia, probabil că în zilele următoare se vor afla mai multe …

Etichete:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *