Sari la conținut
Prima pagină » De ce nu se măresc alocațiile?

De ce nu se măresc alocațiile?

Partidele sunt parșive și jonglează cu sentimentele oamenilor, fără a ține cont de viitorul țării.

Se pare că PNL-ul nu vrea să câștige viitoarele alegeri, atât timp cât se văicăresc în stânga și în dreapta că PSD-ul dă prea mult fără să aibă de unde.

Țara asta are de unde, îi trebuie doar un un guvern susținut de partide care știu cum să oprească robinetul care seacă bugetul în favoarea mafioților.

Dacă PNL-ul și-ar dori cu adevărat să câștige alegerile și să scape de PSD, nu ar dubla alocațiile copiilor, le-ar tripla! O astfel de măsură nu ar face altceva decât să contribuie la creșterea natalității, astfel încât, peste 2 decenii să mai aibă cine plăti taxe și contribuții la bugetul de stat!

Marea minciună: NU sunt bani!

  • Hai să impozităm progresiv toate pensiile. Toate pensiile care depășesc salariul minim sa fie impozitate cu 25%, iar cele ce depășesc dublul salariului minim să fie impozitat cu 90%. Se vor aduna ceva bani?
  • Hai să oprim orice ban care ajunge de la bugetul de stat la biserici, indiferent de confesiune, indiferent de scop. Să obligăm bisericile să se auto-finanțeze. Se vor aduna ceva bani?
  • Hai să impozităm veniturile și averile bisericilor așa cum sunt impozitate veniturile și averile altor persoane juridice. Se vor aduna ceva bani?
  • Hai să atragem fonduri europene pentru investiții în infrastructură, educație și sănătate. Se vor aduna ceva bani?
  • Hai să nu mai forțăm micro-intreprinderile care au cifre de afaceri mai mici de 20 salarii minime pe economie să cheltuie banii pe care nu-i au pe tot felul de hârțoage inutile astfel încât să le ajutăm să crească. Se vor aduna ceva bani?

Un guvern responsabil nu poate spune că nu sunt bani pentru a mări alocațiile copiilor atât timp cât plătește pensii de mii de euro unor persoane care nu au contribuit suficient la bugetul de pensii, atât timp cât permite primăriilor și altor instituții să sifoneze bani, atât timp cât plătește salarii enorme unor paraziți ai societății precum Prea-Fericitu’ Daniel, fără a fi conștient că cei care-l susțin vor pierde electorat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *