Sari la conținut
Prima pagină » Despre copilul care a căzut în gol în Sala Polivalentă din Cluj

Despre copilul care a căzut în gol în Sala Polivalentă din Cluj

Probabil că ați auzit deja la știri despre incidentul petrecut la un meci de baschet ce se desfășura în incinta Sălii Polivalente din Cluj. Acolo un copil de 9 ani a căzut în gol, prin spațiul de 30 de centimetri care despărțea tribuna retractabilă de intrarea de la nivelul 2.
Copilul a scăpat destul de ușor după de a căzut de la o înălțime de 4 metri: o mână ruptă și o puternică contuzie craniană, putea fi mult mai rău.

Destul de șocantă este declarația administratorului clădirii:

Administratorul clădirii a explicat pentru Digi24, duminică dimineață, că știa de existența acestei probleme imediat după inaugurarea clădirii și a sesizat firma constructoare, care a și făcut ceva lucrări și reparații, dar problema a persistat. Este un spațiu care se creează la intrarea de la nivelul 2 cu tribuna retractabilă, care este strânsă, de pildă, în cazul concertelor.

Sursa: Digi24

Păi cum nenea?! Tu știai? Și ce ai făcut? Aaaa .. te-ai plăns către constructor .. aha… gata … te-ai spălat pe mâini!
Păi de ce ai permis funcționarea unei clădiri atât timp cât știai că poate pune în pericol viața unor spectatori nevinovați?
Să zicem că nu ți-ar fi căzut bine să administrezi o clădire nouă și nefolositoare și te-ai riscat să permiți desfășurarea de evenimente, dar atunci când ai decis să folosești tribuna retractabilă nu puteai să pui un malac acolo care să atenționeze oamenii că-i un hău sub picioarele lor?

Bănuiesc doar că nu te duce capul, în opinia mea ești singura persoană responsabilă pentru accidentarea micuțului. Nu zic să nu-i ia nimeni la întrebări pe proiectant, pe constructor, pe primar sau pe mulți alții, dar în cazul de față erai o persoana care răspundea de felul în care este folosită acea clădire, știai de existența problemei și totuși nu ai făcut nimic concret pentru a evita o astfel de nenorocire.

Voi ce credeți? Stadionul Național stă închis de câteva luni pentru că nu există o hârtie care să ateste că este totul ok în timp ce la Cluj o Sală cu probleme cunoscute funcționează bine-mersi, fără nici o atenționare, fără nici o restricție …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *