Sari la conținut
Prima pagină » DIGI Mobil: Roaming-ul național nu va mai fi disponibil în Județul Ilfov și mun. București

DIGI Mobil: Roaming-ul național nu va mai fi disponibil în Județul Ilfov și mun. București

Am primit un SMS de la DIGI care ma înștiința, în calitate de client, ca nu voi mai putea folosi roaming-ul național în București și județul Ilfov începând de mâine, 2 martie 2016.

Ce înseamnă asta?
Asta înseamnă un mare balamuc ce se va crea în rândul clienților care nu vor mai putea folosi telefoanele 2G pentru a efectua convorbiri în rețeaua DIGI. Sunt multi cei care și-au făcut abonamente pentru a beneficia de telefoane gratuite. mai apoi, acești clienți și-au înstrăinat telefoanele și au continuat să-și folosească numerele de telefon în telefoane 2G, modele ceva mai vechi, sau în telefoane incompatibile cu rețeaua 3G în care operează DIGI Mobil. Pana acum aceste persoane au putut totuși să-și consume minutele datorita acordului de roaming încheiat între DIGI Mobil și Vodafone în rețeaua 2G a celui din urma operator.

Concluzie
Daca începând de mâine nu-ți vei mai putea folosi abonamentul DIGI deși ești cu facturile la zi iar alții din jurul tău pot, înseamnă că folosești un telefon care nu este compatibil cu rețeaua DIGI Mobil și a sosit timpul sa cauți unul care este.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *