Sari la conținut
Prima pagină » Digi Sport 4K

Digi Sport 4K

Acum trustul Digi deține 4 canale TV de sport: Digi Sport 1, Digi Sport 2, Digi Sport 3 și Digi Sport 4. Atunci când a apărut Digi 4K era evidentă intenția trustului de a începe să bucure fanii sportului cu transmisiuni TV cu rezoluție 4K, dar spre surprinderea mea, următorul post tv cu această rezoluție adăugat în grilă a fost EuroSport 4K, fix pe poziția 201, lângă Digi 4K.

Cu toate că aș aprecia mai mult să urmăresc o transmisiune sportivă în direct cu cât mai multe detalii, filmele atrăgându-mă mai mult datorită acțiunii, intrigii, firului narativ și a altor alte proprietăți care nu țin neapărat de rezoluție, îmi dau seama că este foarte dificil să faci transmisiuni în direct cu mare rezoluție. Implică mai multe investiții decât preluarea și distribuirea unui conținut 4K realizat de alții.

Pe de altă parte, mă gândesc că atunci când vor apărea toate posturile Digi Sport în rezoluție 4K, vor apărea și provocări din partea media-convertoarelor deja învechite din locuințele abonaților RCS RDS – vor avea mai multă informație de procesat!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *