Sari la conținut
Prima pagină » Doamna Plumb este supărată că europenii sunt chitroși

Doamna Plumb este supărată că europenii sunt chitroși

Acest articol este un pamflet

Pesediștii sunt o specie aparte de oameni. Sunt darnici și lipsiți de interese între ei. Banii la ei n-are valoare, sunt niște împrumuturi între persoane fizice de te doare mintea. Pentru această specie de oameni darnici este normal să ceri, să dai și să primești sute de mii de euro.

Odată ajunși în atenția instituțiilor europene, conduse de oameni chitroși, nu înțeleg de ce ar fi aiurea să împrumuți câteva sute de mii de euro de la un prieten. Astfel de oameni chitroși și încuiați la minte nu pot pricepe că pentru această nouă specie de oameni din România banii valoare nu are, ei sunt doar bucăți de hârtie, banii adevărați fiind din plastic, deoarece acesta nu este biodegradabil.

Îmi doresc ca doamna Viorica să se auto-propună ca candidată la postul de Comisar European în Transporturi și să le arate ea ălora din comisia juridică că sunt chitroși și că ea e darnică: să le ofere pensii speciale de bun simț (din bugetul României), în cuantumuri d’alea adevărate de jdemii de lei (bani adevărați, din plastic rezistent) începând cu anul 20-30.

Pun pariu că, la cât de săraci sunt ăștia din UE, vor pune botul la vrăjeală.

Cum, frate, să fii atât de încuiat încât să nu înțelegi că se mai ajută oamenii între ei!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *