Sari la conținut
Prima pagină » Două trenuri s-au ciocnit.

Două trenuri s-au ciocnit.

Am aflat astăzi cu stupoare că un marfar al unui operator privat a lovit un tren de călători al CFR-ului. Pentru prima dată mi-am spus că e bine că CFR-ul nu știe să-și atragă călătorii. Dacă din vre-o 50 de călători 11 au fost răniți iar unul este în stare gravă, nu vreau să-mi imaginez care ar fi fost deznodământul în cazul în care în tren s-ar fi aflat 1000 de călători!

Angajații CFR Infrastructură au atras atenția de câte ori au putut asupra faptului că infrastructura feroviară din românia este la limită, chiar s-au înregistrat în ultima perioadă destule incidente în care trenurile au deraiat, acum au început a se ciocni între ele.

Cred că ar cam fi timpul ca persoanele aflate la cârma acestei țări să devină mai responsabile și să înceapă a duce această țară pe un drum mai sigur.

Știu că situația bugetară nu este tocmai roză, că PSD-ul se folosește de tot felul de tertipuri pentru a pune bețe în roate unei mai bune guvernări, dar sunt sigur și că nu este totul pierdut și că este nevoie doar de dorința, inteligență și perseverență pentru ca România să pornească pe un drum care să ducă la prosperitatea cetățenilor săi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *