Sari la conținut
Prima pagină » Fac site-uri!

Fac site-uri!

Vrei să-ți fac un site web?

Creare site la comandă.

Probabil că de multe ori ți-a trecut prin cap ideea de a avea propriul site, propriul loc pe internet în care să-ți prezinți serviciile sau produsele. Mereu ai amânat decizia pentru că nu ai fost sigur(ă) că se merită sau pentru că ți-a fost frică de necunoscut. Eu îți fac site!

Vrei să știi cât costă un site?

Grea întrebare. Depinde de site. Dacă vrei neapărat să-ți spun, contactează-mă!

În funcție de ceea ce îți dorești, îți voi spune un preț.

Grigore TUDOR

seo.gtd.ro

e-mail: g@gtd.ro


Ai nevoie de Servicii de Promovare Online: SEM / SEO?

Am să-ți arăt acum câteva motive pentru care ar trebui să-ți faci site.

Ești mai ușor de găsit dacă-ți fac un website

Te voi ajuta să-ți găsești un nume de domeniu care să fie cât mai scurt, cât mai ușor de reținut și cât mai intuitiv. În doar câteva zile vei ajunge pe primul loc în rezultatele căutărilor Google pentru anumite cuvinte cheie.

Atunci când nu ai o carte de vizită la îndemână și vei dori să-i spui cuiva cum să dea de tine, îi vei putea spune doar numele site-ului sau să caute cuvintele cheie pe Google, va găsi acolo o pagină de contact cu toate datele pe care vrei să le faci publice și, eventual, o hartă!

În câteva luni, toți cei ce vor căuta pe net servicii sau produse similare cu cele oferite de tine, vor afla că exiști!

Îți poți face reclamă mai ieftin și mai eficient dacă-ți faci un site

Să zicem că și acum îti faci reclamă. Tipărești și distribui fluturași și pliante, cumperi spații de reclamă în publicații, publici anunțuri. Toate aceste metode se vor dovedi mai eficiente dacă îti fac un website.
De ce?
Hârtiile se pierd. Hârtiile sunt de domeniul trecutului.

Să zicem că repari mașini de spălat. Atunci când cineva citește într-un ziar, pe un pliant sau pe un stâlp: “Firma x repară ieftin mașini de spălat. Telefon xxx xx xx xx” nu reține informația, penru că nu-l interesează. Mașina de spălat îi merge perfect. Dacă a doua zi va constata că are un munte de rufe murdare iar mașina de spălat a intrat în grevă nu va căuta nici ziarul de ieri, nici nu se va duce pe strada y, unde a citit el, pe un stâlp, că firma x repară mașini de spălat ci va căuta pe net “reparații mașini de spălat” sau, în cazul fericit în care reclama ta off-line a dat roade și a inspirat încredere, va căuta pe net numele firmei tale.

Ai acces la noi metode de reclamă. Dacă îți fac site poți să îți faci reclamă folosind servicii noi: AdWords, FaceBook Ads sau poți investi în Servicii De Optimizare Site (SEO) pentru a beneficia de poziții fruntașe în Google și beneficiezi de prețuri avantajoase la serviciile de administrare site sau promovare dacă ai ales și serviciile de creare site de la noi.

Acum, dacă te-am convins că un site este necesar, să-ți explic, pe scurt, de ce să-ți fac site eu!

  • Îți pot oferi totul: numele de domeniu, găzduire, întreținere, design, promovare. Toate acestea le pot pune într-un pachet astfel încât raportul calitate / preț să fie avantajos.
  • Ieși mai ieftin. Nu am servere proprii, nu lucrez direct cu RoTLD, nu sunt cel mai bun coder, nici expert în SEO și nici un designer strălucit, dar cunosc piața, știu câte un pic din fiecare, am ceva contracte de servicii de găzduire, știu ce să-i cer unui coder, unui expert în SEO sau unui designer, pot să-ți înregistrez domeniul mai ieftin decât ai face-o tu, direct de la RoTLD
  • E mai simplu. Să zicem că ai un site făcut bine. Ai hostingul, că doar îți permiți câțiva euro lunar. Ai apelat la un tip care se pricepe și a creat site-ul așa cum vrei tu. Ai apelat la o firmă specializată în promovare. Totul merge bine, mai bine decât te-ai fi așteptat. Într-o zi te sună un prieten și-ți spune că site-ul tău nu mai merge. Suni la firma de hosting. Aceștia îți spun că ai o problemă de script, nu e vina lor. Îl suni pe tipul care a făcut site-ul. Acesta îți spune că acum ai mai mult trafic și că ai nevoie de mai multe resurse de la serviciul de găzduire. Într-un final vei rezolva problema, dar după mai multe telefoane și după ce ai pupat un pachet de țigări.
    Dacă eu îți fac site-ul și apare o problemă, mă poți suna doar pe mine și în cel mai scurt timp aceasta va fi remediată, chiar dacă va fi nevoie să schimb serverul, să reîncarc toate fișierele sau să modific un script.
  • Vei avea controlul total Îți voi asigura accesul la fișiere și e-mail prin cPanel, vei putea schimba oricând nameserverele (am să-ți explic ce sunt acestea și importanța lor) astfel încât să nu depinzi de mine, sunt om și am limitele mele, chiar dacă sper să trăiesc veșnic, să nu mă îmbolnăvesc niciodata și să am pe cine mă baza în caz de nevoie.