Sari la conținut
Prima pagină » Sunt multe firme care fac site-uri în București, și nu numai …

Sunt multe firme care fac site-uri în București, și nu numai …

Atunci când am hotărât să îmi încep o afacere din crearea și promovarea site-urilor, cineva mi-a spus: „Sunt multe firme care fac site-uri în București, mai sunt o grămadă și în țară … crezi că mai este loc?”.

Bineînțeles că știam și eu că sunt multe firme care fac site-uri, știu și că unele dintre ele au ajuns adevărate companii de succes și că îmi va fi greu să mă descurc în această piață. Totuși, am și eu câțiva ași în mânecă:

  • sunt la început de drum, îmi va fi mult mai ușor să mă mulez în funcție de cerința pieței
  • nu am atât nevoie de departament de HR, contabilitatea o rezolv cu câteva sute de lei pe lună, chirii nu am de plătit, pot ține prețurile un pic mai jos
  • nu vreau să mă îmbogățesc, am nevoie doar de libertate și de un venit decent
  • am destulă experiență
  • pot să-mi promovez singur afacerea

Cum să alegi dintre atâtea firme care fac site-uri în București…

Trebuie să cauți omul care să înțeleagă de ce ai nevoie de un site, caută pe Google firme care fac site-uri și încearcă să iei legătura cu cât mai multe înainte de a lua o decizie.

Realizezinu te poți baza pe o firmă ce nu poate fi găsită pe Google pentru a-ți face și promova site-ul, nu? Nu are cum să se ocupe cu realizarea de siteuri și să nu fie de găsit pe internet!

Cea mai bună firmă care face site-uri …

Nu pot spune că firma mea este cea mai bună firmă din domeniu, aș minți … Cea mai bună firmă este aceea care are oameni ce înțeleg cum merge o afacere, nu ai nevoie de cei mai buni programatori, serviciile acestora se pot cumpăra, ai nevoie de cineva care să înțeleagă de ce ai nevoie pentru a-ți crește afacerea sau pentru a-ți crește profitul.

Eu am lucrat în diferite domenii și știu din experiență că nu își are rostul o investiție în frumusețe dacă această investiție nu îți aduce beneficii care să depășească valoarea investiției!

Dacă îți place cum gândesc și vrei să facem afaceri împreună, dă-mi un semn, mă găsești aici.

CONTACTEAZĂ-MĂ

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *