Sari la conținut
Prima pagină » Generatoare diesel sau pe benzină?

Generatoare diesel sau pe benzină?

Atunci când ai nevoie de un generator electric te gândești să-ți eficientizezi costurile. Trebuie să fii atent la câțiva factori care determină într-un final cât de avantajos este un anumit produs.

  • Costul inițial
  • Fiabilitatea
  • Consumul

La toate aceste capitole poți avea garanția unui brand care are experiență și recunoaștere internațională: HYUNDAI

Gama de generatoare electrice HYUNDAI este astfel concepută încât să cuprindă produse care să vină în întâmpinarea nevoilor fiecărui client în parte.

Diesel sau benzină?

Aceasta este o dilemă care nu ar trebui să te preocupe decât în măsura în care, din motive logistice preferi un anumit timp de carburant. În ceea ce privește fiabilitatea sau randamentul celor două tipuri de carburant, cu siguranță toți marii producători și-au pus această problemă încă în faza de proiectare și a găsit cea mai bună opțiune pentru fiecare produs în parte.

Care este criteriul cel mai important

Necesarul de energie electrică ar trebui să fie cel mai important criteriu atunci când alegem un generator electric, deoarece achiziționarea unui generator supradimensionat, fără a avea posibilitatea de a stoca surplusul de energie electrică, va duce la un randament scăzut, adică un cost prea mare per kWh.
Un generator subdimensionat nu va satisface nevoia de putere și va genera frustrări și nemulțumiri.

Cea mai bună soluție ar fi aceea de a folosi un generator care să satisfacă necesarul minim de putere combinat cu o baterie de acumulatori și un inverter care să înmagazineze surplusul de energie electrică astfel încât acesta să poată fi folosit atunci când este nevoie de un vârf de putere

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *