Sari la conținut
Prima pagină » Horoscopul saptămânii 21 – 27 martie

Horoscopul saptămânii 21 – 27 martie

♈ Berbec

Ești parcă sortit să intri în conflict cu toți colegii de muncă. Încearcă să ții cont de faptul că stresul la care ești supus poate fi de vină și încearcă să aplanezi orice dispută. Trebuie să te aduni puțin și să încerci să duci la bun sfârșit toate sarcinile de serviciu astfel încât să-ți poți dedica sfârșitul de săptămână în totalitate familiei.

♉ Taur

Medicul îți va fi cel mai bun prieten în această perioadă, așa că ai face bine dacă i-ai urma sfaturile. Vei avea parte de o săptămână obositoare din toate punctele de vedere, poate de aceea vei deveni destul de gelos spre sfârșitul săptămânii, gândește de două ori înainte de a-i reproșa ceva jumătății tale. Poate că niște vorbe istețe te vor ajuta: „Omul înțelept gândește de două ori înainte de a spune ceva, apoi decide să tacă!”

♊ Gemeni

Ești foarte relaxat. Ai timp berechet pentru a face diverse lucruri la care tânjești de foarte multă vreme, dacă nu ai bani suficienți pentru a-ți putea îndeplini anumite planuri, poți să te împrumuți liniștit. Nu vei avea prea curând atât timp la dispoziție pentru a toca bani, încearcă să nu arunci, totuși, cu banii pe fereastră!

♋ Rac

Oricât v-ați încăpățâna, tot va trebui să-i faceți cadou unei persoane pe care nu o înghițiți, fie că este vorba de mama soacră sau de doamna profesoară. Nu disperați și alții se vor simți obligați să vă ofere chestii în dar.
Banii vă caută, dar trebuie să-i lăsați să vă găsească.

♌ Leu

Continuați pe drumul pe care a-ți pornit cu hotărâre, aveți șanse să găsiți în curând ceea ce căutați. Încercați să nu mai treceți pe lângă șanse, opriți-vă din când în când și cercetați, așa veți avea șansa să nu treceți cu vederea unele detalii ce v-ar putea fi de folos.

♍ Fecioară

Nu este cea mai bună săptămână a ta, tot ce te înconjoară va încerca să-ți arate acest lucru. Nici sănătatea nu te va ajuta să treci cu bine peste o perioadă destul de dificilă. Cred că este cazul să te concentrezi doar asupra sarcinilor ce nu suportă amânare și să-ți faci timp să te îngrijești, o vizită la medic nu are cum să-ți dăuneze. Cei din jurul tău te vor înțelege și eforturile tale nu vor rămâne nerăsplătite.

♎ Balanță

Sunt ceva tensiuni în relația cu o persoană apropiată. Folosiți-vă de spiritul oferit de această săptămână frumoasă pentru a trece cu vederea anumite aspecte, lucrurile se vor îndrepta apoi de la sine. Spre sfârșitul săptămânii veți reuși să vedeți totul în roz.

♏ Scorpion

Nu aveți motive să vă îngrijorați, puteți chiar profita puțin de pe urma acestei situații. Trebuie să fiți conștienți de motivul irascibilității și să încercați să remediați situația, totuși este bine să jucați puțin teatru și să mai faceți pe nesuferiții încă 2- 3 zile.

♐ Săgetător

Toată săptămâna vei fi destul de apatic pentru a stârni reacții de la cei din jurul tău. Poate că această situație va degenera în mici conflicte pe care nu vei reuși să le gestionezi așa cum trebuie. Dacă vrei să repari ceva, weekendul este cea mai bună perioadă să faci ceva … nu ar fi o idee rea să iei niște bilete la film pentru persoana iubită, așa vei reuși să o faci să uite din vorbele grele pe care le-ai aruncat în timpul săptămânii.

♑ Capricorn

Ești vioi și plin de energie pozitivă. Acum este momentul să faci chestii care nu ți-au reușit în trecut. Și pe plan financiar vei observa beneficiile gândirii pozitive, este chiar indicat să faci investiții, atitudinea ta te va ajuta să iei decizii foarte profitabile, chiar dacă cei din jurul tău vor încerca să-ți explice cât de riscante sunt acțiunile tale.

♒ Vărsător

Și tu ești lipsit de apărare în fața asteniei de primăvară. Înarmează-te cu vitamine, cât mai multe din fructe și legume și vei reuși să treci cu brio peste o săptămână destul de solicitantă la locul de muncă. Nu banii vor fi puntul tău forte, ci faptul că ai lângă tine persoane pe care te poți baza, te vor înțelege și sprijini, astfel încât vei trece cu bine peste o săptămână nu tocmai fastă.

♓ Pești

Ați risipit afecțiune în ultimele săptămâni, aveți impresia că nimeni nu vă este recunoscător. Vă înșelați: persoana cu pricina este doar speriată de ceea ce ar putea urma.

Horoscop 2020

Etichete:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *