Sari la conținut
Prima pagină » Horoscopul săptămânii 28 martie – 3 aprilie

Horoscopul săptămânii 28 martie – 3 aprilie

♈ Berbec

Te-a încăpățânat să-ți cheltui până și ultimul ban. Acum nu ai altceva de așteptat decât să-ți vină salariul pe card. Speri ca șeful să nu-ți facă o păcăleală de 1 aprilie. Cu toate astea ești relaxat și resemnat, ceea ce este un lucru bun, te va feri de conflicte nedorite cu cei din jur.

♉ Taur

Vremea frumoasă de afară îți va da energie. În sfârșit simți că renaști odată cu natura. Nu te sfătuiesc să te ții de farse, s-ar putea să nu fii tocmai inspirat și să reușești să dai cu bățul în baltă chiar atunci când nu te aștepți.

♊ Gemeni

Deși nu ai prea multe motive ești vesel din cale-afară, ești pus pe glume și pe șotii. Culmea este că vei reuși să aduci veselie și în viața celor din jurul tău. Poate vei reuși să-ți duci la bun sfârșit planuri mai vechi tocmai datorită acestei abordări mai vesele și detașate.

♋ Rac

Nu înțelegi de ce toți au început deja să-ți joace feste. Fără să vrei te-ai închis într-o lume a ta pentru a te feri de probleme. Nu trebuie să faci altceva decât să deschizi larg fereastra și să înveți să guști din glume și din viață.

♌ Leu

Iar te gândești doar la bani. Cred că a venit timpul să înveți să nu mai trăiești din speranțe și să încerci să găsești echilibrul dintre venituri și cheltuieli, soluția este chiar în mâinile tale.

♍ Fecioară

Ți-ai pus mari speranțe într-o afacere / tranzacție pe care o plănuiești de mult timp. Ai toate șansele să-ți îndeplinești visurile, trebuie doar să fii atent la câteva mici detalii.

♎ Balanță

Te-ai relaxat destul în weekend, acum a venit vremea să te aduni și să treci la treabă. Ai șanse mari să-ți asiguri venituri suficiente pentru a-ți petrece vacanța la mare, chiar la început de sezon!

♏ Scorpion

Ești lipsit de inspirație în această perioadă, așa că nu te chinui să rezolvi probleme care-ți solicită creativitatea. Încearcă să fii mai pragmatic și să îți pui puțină ordine în viață, va veni si momentul în care cu o simplă sclipire de geniu vei rezolva ceea ce nu reușești acum.

♐ Săgetător

Te-ai îmbătat cu bucuria succesului, trebuie să nu uiți să fii destul de atent la detalii care s-ar putea să-ți scape și să-ți joace feste. E păcat să pierzi ceea ce cu greu ai obținut.

♑ Capricorn

Chiar dacă ai reușit să te eliberezi puțin din chingile stresului, știi că mai ai multe probleme de înfruntat. Ești pe drumul cel bun, atât timp cât stai cu capul pe umeri, nici o problemă nu va fi de nerezolvat.

♒ Vărsător

Ești odihnit și pregătit pentru un nou început, nu te grăbi să faci primul pas, nu-i totuși momentul să îți asumi riscuri prea mari. Cântărește cu atenție fiecare decizie și totul va fi minunat.

♓ Pești

Trebuie să înveți să găsești un echilibru între ceea ce vrei pentru tine și ceea ce vor ceilalți de la tine. Studiază-i bine pe cei din jurul tău și vezi care sunt cei care îți doresc cu adevărat binele.

Horoscop 2020

Etichete:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *