Sari la conținut
Prima pagină » Horoscopul săptămânii 7 martie – 13 martie

Horoscopul săptămânii 7 martie – 13 martie

♓ Pești

Știu că aveți mari așteptări în această perioadă. Nu vreau să vă dezamăgesc, dar nu cred că aveți mari șanse de împlinire. Totuși, veți obține rezultate favorabile acolo unde vă așteptați mai puțin. Chiar dacă sănătatea vă poate juca mici feste, nu ezitați să vă ascultați inima.

♈ Berbec

Încercați să vă schimbați direcția de mers, aveți oportunități nebănuite la îndemână care așteaptă să fie exploatate. În perioada aceasta sănătatea nu va reuși să vă joace feste, oricât ar încerca. Țineți ochii deschiși, încercați să profitați la maxim de tot ceea ce este nou și totul va fi bine.

♉ Taur

Știu că stați prost din punct de vedere financiar dar, dacă nu veți lăsa partea materială să vă afecteze, veți avea succes în plan spiritual. Aveți șansa să vă descoperiți noi valențe în domenii în care nu ați fost niciodată interesat(ă).

♊ Gemeni

Deocamdată sunteți pe linia de plutire din punct de vedere financiar. Nu sunteți de aceeași părere? Înseamnă că nu știți ce va urma! Încercați să nu luați decizii pripite din punct de vedere financiar, mai ales pe data de 13 martie, s-ar putea să regretați în viitorul apropiat.

♋ Rac

Toate sunt roz. Așa vă par la prima vedere. În realitate treceți printr-o perioadă destul de monotonă, nu-s multe lucruri de spus. Partea bună este că vedeți totul în roz și nu băgați în seamă greutățile. Totuși, țineți minte: problemele nu dispar dacă nu sunt luate în seamă.

♌ Leu

Parcă treceți printr-o furtună. Totul se agită în jur și vă dă o stare de neliniște. Încercați să vă concentrați asupra unor obiective concrete, planificați-vă viața și veți trece cu bine peste această perioadă.

♍ Fecioară

Încercați să îi sprijiniți pe cei apropiați și faceți bine acest lucru. În ciuda tuturor piedicilor, reușiți să fiți atât de stăpâni pe propria soartă încât găsiți destule resurse pentru a oferi încredere si celor din jurul dumneavoastră. Țineți-o tot așa, sunteți pe drumul cel bun!

♎ Balanță

Simțiți un oarecare dezechilibru financiar, nu vă faceți griji, totul este trecător. Veți primi sprijin ori de câte ori veți cere să fiți sprijiniți deoarece sunteți înconjurați de oameni de treabă. Acum vedeți cât de bine este să fiți înconjurați de prieteni adevărați.

♏ Scorpion

Încercați să nu mai fiți atât de răutăcioși. Nimeni nu greșește cu bună știință, dacă veți înțelege cauzele greșelilor celor din preajma voastră, veți putea să faceți ceva în această privință, ajutându-vă în timp cei ajutați pe cei dragi. Multă baftă!

♐ Săgetător

Parcă sunteți un ceas elvețian. Tot ceea ce vă propuneți reușiți să duceți la bun sfârșit. Atenție, totuși, la ceea ce ați uitat să planificați, puteți avea surprize destul de neplăcute. Cu puțin noroc veți reuși să realizați lucruri la care nu îndrăzneați să visați.

♑ Capricorn

Aveți grijă la ceea ce mâncați, puteți preîntâmpina apariția unor afecțiuni destul de neplăcute. Poate că ar fi cazul să profitați de venirea primăverii și să vă axați pe o alimentație mult mai bogată în vitamine. Câteva momente de cumpănă vă pot apărea în cale, dar cu puțină atenție le puteți evita.

♒ Vărsător

Știu că vă doriți de mult un gadget de ultimă generație și că faceți eforturi financiare deosebite pentru a-l obține. Cred că ar fi timpul să nu mai fiți atât împătimiți, veți suferi enorm dacă veți rămâne fără acel obiect la câteva zile după ce ați reușit să intrați în posesia sa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *