Sari la conținut
Prima pagină » Încarcător ieftin pentru laptop Lenovo

Încarcător ieftin pentru laptop Lenovo

În vară mi-am luat un laptop Lenovo SH de la ABD Computers.

Toate bune și frumoase până astăzi. Laptopul nu are nimic, a funcționat săracul câte 12 ore pe zi încă din prima zi și ar mai funcționa dacă aș reuși să-l alimentez.

Pentru că un mic chinez nu a strâns bine o piuliță, încărcătorul nu a rezistat decât 6 luni. Acum sunt nevoit să-mi cumpăr un nou încărcător pentru laptop și nu-i ieftin deloc. Tot o chinezărie no-name ajunge să coste între 75 și 100 lei, în timp ce un încărcător cu sigla Lenovo pe el costă cam 150 lei.

Cu siguranță voi cumpăra tot un încărcător ieftin și compatibil cu originalul pentru că nu are sens să plătesc dublu doar pentru a privi sigla Lenovo pe un încărcător fabricat probabil în aceeași fabrică cu cel ieftin, trecut prin mâinile aceluiași mic chinez.

Sunt convins că nu pot avea ghinionul de a nimeri două încărcătoare defecte. Din câte văd înăuntrul încărcătorului, și acesta ar mai fi avut multe zile dacă cineva ar fi catadicsit să strângă piulița buclucașă.

Probabil că aș fi cumpărat acum un SSD în loc de încărcător, dacă nu s-ar fi întâmplat nenorocirea. Acum mi-am schimbat puțin planurile, voi mai trage câteva luni de acest laptop, apoi îmi voi cumpăra unul mai din zilele noastre, unul în care să se merite a investi bani.

Un comentariu la „Încarcător ieftin pentru laptop Lenovo”

  1. Pingback: Unde găsești încărcătoare pentru laptop Lenovo în București? - Gasești Tot ce Dorești

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *