Sari la conținut
Prima pagină » Jandarmi agresați în Ciorani, Prahova

Jandarmi agresați în Ciorani, Prahova

Potrivit Inspectoratului Județean de Jandarmi Prahova, un echipaj de jandarmi, aflat în misiune în zona localității Ciorani, a observat că dintr-o cisternă de 20 tone se sustrăgea motorină.

“Lângă cisternă se mai afla o autoutilitară încărcată cu canistre de diferite dimensiuni, în care se transportau bidoanele cu produsul petrolier sustras, cu miros specific de motorină. Surprinși în flagrant, unul din conducătorii auto, șoferul de pe autoutilitară, a luat legătura prin stație cu alt individ solicitând sprijin”, arată IJJ Prahova.

IJJ Prahova a precizat că în zonă au sosit patru indivizi, înarmați cu bâte, care au lovit jandarmii și le-au distrus mașina de serviciu, spărgând luneta din față, spate și geamul lateral, după care au fugit.
Sursa: Mediafax

Întrebare de baraj: Unde a ajuns societatea românească, dacă niște infractori au impresia că își pot impune propriile legi cu ajutorul bâtei? Ce au crezut că realizează dacă bagă în spital 2 jandarmi și distrug o mașină a MAI? Aveau impresia că se vor speria autoritățile Statului Român și-i vor lăsa în pace, să sustragă ce vor și de unde vor?! Se bazau pe susținerea unor oameni sus-puși, oameni care nu dau 2 bani pe viața a doi jandarmi?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *