Sari la conținut
Prima pagină » La ce folosește Pașaportul Verde COVID în România?

La ce folosește Pașaportul Verde COVID în România?

Am ajuns la concluzia că pașaportul Verde COVID, în România, dă niște drepturi utilizatorilor, în principal dreptul de a împrăștia noul virus nestingheriți.

Se știe că și persoanele vaccinate pot transmite Covituțul, dar sub pretextul stimulării campaniei de vaccinare, persoanele vaccinate sunt scutite de obligația de a se testa. Astfel aceste persoane au ajuns principalul vector de transmitere a virusului în valul 4, astfel îmi pot explica explozia de infectări și supra saturarea spitalelor.

Cum poți să-ți dai seama în ce măsură persoanele vaccinate transmit boala dacă acestea nu se testează și nu are nimeni nici o statistică reală privind incidența infectărilor cu COVID în rândul celor imunizați cu schema completă?

E bine să ne vaccinăm pentru a trece mai ușor prin boală, dar asta nu înseamnă că trebuie să dobândim, odată cu imunitatea, și dreptul de a-i pedepsi cu moartea pe unii dintre cei ce nu au avut încredere în vaccin.

Hai să fim responsabili și să temperăm răspândirea virusului stând acasă dacă suntem infectați, chiar dacă suntem vaccinați. Hai să folosim testele rapide ce se mai găsesc încă în farmacii și care nici nu sunt foarte scumpe!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *