Sari la conținut
Prima pagină » Laptop Lenovo SH cu licență Windows 7

Laptop Lenovo SH cu licență Windows 7

Atunci când îți cumperi un laptop SH de la colț de stradă sau de la un cunoscut, te bucuri că ai obținut un preț mult mai bun față de orice magazin online care vinde laptopuri SH. Totuși, uiți câteva aspecte: nu ai garanție pentru produsul cumpărat, în cazul în care vrei să-ți cumperi o licență pentru Windows buzunarul tău va fi foarte nefericit.

Treaba cu garanția este cunoscută, de cele mai multe ori ne bazăm, atunci când cumpărăm astfel de produse, pe cuvântul vânzătorului sau ne legăm de speranța că n-are cum să pățească ceva laptopul, fiind oarecum nemuncit la capacitate.

Treaba cu licența pentru Windows este cât se poate de serioasă. Prețul unei licențe pentru Windows 7 poate fi mult mai mare decât cel cerut pentru un laptop SH. Avantajele unui sistem de operare Microsoft Licențiat nu trebuiesc scăpate din vedere, pe lângă faptul că stai cu inima împăcată atunci când intră cineva străin pe ușa firmei tale știind că din acest punct de vedere ești acoperit, mai ai și datele în siguranță, putând face update-uri de siguranță fără restricții.

Marele avantaj al unui calculator sau laptop luat de la o societate specializată în vânzarea lor este acela că poți să-l achiziționezi împreună cu o licență foarte ieftină pentru Windows, datorită unui program susținut de Microsoft, prin care se încurajează reutilizarea sistemelor de calcul. Astfel, un calculator sau laptop care a fost licențiat de către un utilizator, poate fi relicențiat mult mai ieftin de către un re-vânzător care se ocupă de recondiționarea sa.

Așa se face că poți cumpăra un :Laptop Lenovo T61, cu 2GB RAM si licență Windows 7 Home (pe 32 sau 64 biți) cu doar 358 lei + TVA, adică 429,60 LEI cu totul.
Conditii de livrare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *