Sari la conținut
Prima pagină » Lenjerie intimă- care sunt tendințele de care să ții cont?

Lenjerie intimă- care sunt tendințele de care să ții cont?

  • dama
Beauty. Beautiful woman in lingerie

Lenjeria are puterea de a ne face să ne simțim irezistibile, atât în ochii noștri cât și în cei ai partenerului. Poate alimenta și cele mai frumoase jocuri de seducție, dar ne ajută să ne simțim înainte de toate cel mai bine în pielea noastră.

Forme, culori, materiale… lenjeria este cea care se schimbă și ea în funcție de modă și de tendințele fiecărui sezon. Este cea mai confortabilă, dar și cea mai sexy.

Iată care sunt deci tendințele de care să ții cont și tu atunci când vine vorba despre lenjeria intimă.

Lenjeria sexy – lenjeria intimă cea mai feminină și cea mai senzuală.

Chiar dacă lenjeria trebuie să fie cât mai confortabilă, asta nu înseamnă că trebuie să renunți la piesele de lenjerie sexy. Poți alege fie delicatețea lenjeriei din dantelă, stilul senzual al sutienelor cu push up sau impertinența seturilor care dezvăluie cu jocurile de transparență exatct atât cât trebuie.

Lenjeria transparentă- pentru cel mai frumos joc al seducției.

Credeai că este demodată? Ei bine, nu e chiar așa. Alege un model de lenjerie damă transparentă, cu cele mai frumoase motive. Mici inimioare, floricele sau alte detalii brodate, cu siguranță că vei aprecia cel mai frumos efect cu care vine aceasta pentru siluetă. Lenjeriile cu detalii transparente sunt extrem de senzuale și sunt cea mai bună alegere pentru cele mai îndrăznețe dintre voi.

Lenjeria din bumbac pentru un confort absolut.

Nimic nu se compară cu modelele de lenjerie intimă din bumbac, modele care asigură un confort fără pereche. Poți alege astfel bustiere, chiloți tanga sau brazilieni care să asigure un confort fără pereche pentru întreaga zi.

Și dacă vrei ca lenjeria intimă să nu aibă doar clasicele nuanțe de alb sau de negru, trebuie să știi că poți alege și modelele în nuanțe de pastel. Roz prăfuit, verde mentă, mov lavandă sau galben… chiar ai de unde alege.

Lenjeria din satin este și ea foarte în vogă în acest an. Este foarte confortabilă și plăcută la purtare și arată cel mai bine pe un sutien tip bralette sau cu push up. Nuanțele de negru sau de terracotta sunt cele mai în vogă.

Pune-ți și tu în valoare toate atuurile prin intermediul celor mai frumoase jocuri de transparență, și al texturilor satinate sau optează pentru cartea misterului, alegând seturi care incită și dezvăluie puțin câte puțin ceea ce ai de oferit.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *