Sari la conținut
Prima pagină » Lucifer, în așteptarea sezonului 4

Lucifer, în așteptarea sezonului 4

Aparut în 2015, serialul Lucifer are deja 3 sezoane pe Netflix. Este povestea unui Diavol revoltat de propria condiție, care a decis să-și descopere rostul și liniștea sufletească, trăind printre oameni, unde altundeva decât în Orașul Îngerilor: Los Angeles.

Acest serial este foarte complex și bine făcut. În fiecare episod Diavolul ajută la prinderea și pedepsirea unor criminali, cu toate acestea fiecare episod reprezintă un pas înainte în descoperirea de sine.

Din punct de vedere religios, acest serial te ajută să privești lucrurile dintr-o altă perspectivă, fără a blama într-un fel Creștinismul sau Biblia. Este, totuși, posibil ca unii habotnici în ale credinței să considere acest serial ca nefiind întocmai cu învățăturile Bibliei.

Umorul fin și interpretarea fără de cusur a personajului Lucifer de către Tom Ellis te fac să stai cu sufletul la gură în așteptare de noi episoade.

Eu aștept cu nerăbdare apariția sezonului 4 din Lucifer deoarece acest film are de toate: umor, sex, mister, violență, religie, filosofie, psihologie!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *