Sari la conținut
Prima pagină » Mobilă esențială în dormitorul celor mici

Mobilă esențială în dormitorul celor mici

Copiii își schimbă preferințele destul de des, fapt pentru care o mobilă versatilă este soluția potrivită pentru dormitorul unui copil. De asemenea, trebuie luate în calcul și piese care vor fi atât practice, cât și utile în momentul în care vor ajunge la adolescență și vor avea nevoie de spații de depozitare suplimentare.

Natürlich v-a pregătit o listă cu piese de mobilier pentru dormitor care se vor potrivi de minune în camera micuțului de azi-adolescentului de mâine.

*În acest material am optat pentru piese generale și care dispun de culori neutre, pentru a le asorta preferințelor fetiței sau băiatului dvs.

Pat. Probabil cel mai important element dintr-o cameră este patul. Acesta trebuie să fie confortabil și practic, de exemplu, Patul Chicory – Stejar Riviera oferă 3 spații pentru depozitarea cărților sau a jucăriile, iar Patul Etajat Sidonia este potrivit pentru o cameră în care vor locui doi copii. De asemenea, se poate avea în vedere și un pat încorporat cu sertare. În același timp, achiziționarea cadrelor de pat poate fi o soluție pentru un buget mai redus sau pentru un copil aflat în perioada de tranziție spre adolescență.

Noptieră. Un loc ideal pentru a așeza cartea cu povești de seară, paharul cu apă sau jucăria preferată este noptiera. Aceasta vine și cu un real beneficiu, acela de a oferi un spațiu suplimentar pentru a avea la îndemână lucrurile utilizate frecvent.

Dulapuri. Cea mai mare grijă a părinților o reprezintă dulapurile, în cele mai multe cazuri din cauza faptului că nu oferă suficiente modalități fie de împachetare a lucrurilor, fie de așezare pe umeraș a hainelor. În funcție de preferințe, se poate alege un dulap care oferă toate caracteristicile dorite, de exemplu, Dulapul 5 Uși Avenue, dispune de două spații pentru depozitare a hainelor pe umeraș și 6 spații separate pentru împachetarea hainelor. De asemenea, cele 3 sertare pot fi utilizate pentru lenjeria intimă.

Comodă. În cazul în care există un spațiu suficient de mare, comoda pentru toaletă pentru o viitoare domnișoară sau comoda care ajută la susținerea unui televizor sau ecran pentru jocuri video, se va transforma în obiectul preferat al copilului. Datorită versatilității, se poate combina utilul cu plăcutul deoarece oferă loc de depozitare și este centrul de interes pentru activitățile micuțului.

Diverse. Biroul, masa pentru consola video sau căruciorul tip masă poate conține obiectele pentru desen (acuarele, foi albe ș.a.), ajutând la realizarea unui cadru plăcut pentru micuț deoarece va avea toate obiectele preferate în imediata apropiere.

Seturi pentru dormitor. Pentru persoanele care își doresc o variantă sigură și care va conține toate obiectele menționate anterior, un set pentru dormitor este soluția ideală.

Natürlich oferă diverse modele de seturi pentru dormitor, potrivite oricărei preferințe în materie de design și versatilitate. De asemenea, pentru copiii mult mai mici, puteți consulta pagina dedicată mobilierului pentru juniori.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *