Sari la conținut
Prima pagină » Modelarea corpului: proteine ca suplimente alimentare.

Modelarea corpului: proteine ca suplimente alimentare.

Ați văzut, probabil, tineri și tinere care obișnuiesc să meargă la sală pentru a-și modela corpul. Unii o fac pentru propria sănătate, alții o fac exclusiv pentru a arăta cât mai bine.

Mișcarea, de orice fel, face bine, dar face minuni în ceea ce privește aspectul exterior în cazul în care este însoțită de un regim alimentar corespunzător. De foarte multe ori intră în scenă suplimentele alimentare, care asigură corpului necesarul de proteine și vitamine pentru o mai rapidă dezvoltare a masei musculare.

Este și asta o pasiune până la urmă, dusă la extrem de cei care practică culturismul la nivel profesionist.

Proteinele din aceste suplimente alimentare nu sunt folosite doar de cei ce vor să aibă o creștere spectaculoasă a masei musculare, mai există și o categorie de vegetarieni snobi care își asigură aportul de proteine din astfel de suplimente. Cu această practică, eu unul, nu pot fi de acord. Este o mare diferență în a opta pentru un anume regim alimentar pentru propria sănătate și își respectă decizia și cei care fac acest lucru din snobism, mințindu-se singuri prin faptul că-și înlocuiesc bucata de friptură cu o pilulă sintetică.

Vrei să-ți cumperi proteine sub formă de supliment alimentar? Trebuie să faci click pe butonul de mai jos și vei ajunge la cea mai bună ofertă:
Detalii preț

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *