Sari la conținut
Prima pagină » Patru feluri prin care ușile glisante de exterior îți schimbă casa

Patru feluri prin care ușile glisante de exterior îți schimbă casa

Ferestre și uși glisante

Te-ai gândit recent la schimbarea ușilor de acces spre terasa, piscina sau gradina? Descoperă în articolul nostru de ce ușile glisante moderne sunt soluția perfecta. Fără sa ocupe spațiu interior sau exterior, ușile glisante din sticlă permit flexibilitate atât la mobilarea interioară, cât și la decorarea exteriorului. Suprafața vitrata generoasa umple încăperile cu lumină naturală și iți oferă acces uimitor la priveliștile exterioare, pe tot parcursul anului (păstrându-ți confortul dorit). În plus, aceste glisante mari sunt ușor de deschis și de închis!

O estetica de neinlocuit

Azi, tot mai multi arhitecti sau designeri de interior recomanda glisantele de dimensiuni mari , din aluminiu. Din ce motiv? Pur si simplu nu există o altă modalitate de a îmbunătăți aspectul casei tale decât prin montajul unui set de uși glisante din sticlă, frumos realizate – in fata casei, in lateral ori in partea din spate. Aceste uși de terasă vor adăuga un element de eleganță și rafinament oricarei construcții. Există mai multe dimensiuni de din sticlă din care puteți alege, în funcție de aspectul pe care doriți să îl obțineți.

Un plus de sanatate

In plus, lumina solara ce patrunde printr-o ușă poate împodobi o cameră mai impresionant decât ar putea sa o faca cel mai bun mobilier. Aceasta adaugă bogăție și căldură chiar și celor mai neinspirate camere. Dincolo de lucrurile evidente, este bine de stiut ca soarele ne schimba starea de spirit și ne îmbunătățește sănătatea (toate aceste lucruri sunt dovedite stiintific). Cand afara este rece, trage perdelele sau deschide jaluzelele terasei si bucura-te de soare! Vei fi mai calm si mai plin de energie, pentru intreaga zi!

Protectie fata de elementele naturii

Ești îngrijorat de factorii climatici dificili din zona in care locuiesti? Trebuie sa stii ca ușile glisante produse azi iti pot menține casa racoroasa în timpul verii și mai caldă în lunile de iarnă – atat gratie sticlei ce trece prin diferite tratamente cat si cadrului sau garniturilor. De exemplu:

  • Sticla cu emisivitate redusă (Low-e) ofera o acoperire metalică subțire invizibilă (pe una sau mai multe dintre suprafețele panoului de sticlă), ce reflecta mare parte din căldura sub formă de radiații infraroșii înapoi în interiorul casei în timpul iernii și în exterior în timpul verii; totusi, ea permite luminii vizibile sa treaca, nestingherita, intreg anul.
  • Sticlă duplex – două sau trei geamuri de sticlă sunt unite pentru a crea spati goale, etanșe, ce acționează ca un tampon termic între geamurile interioare și exterioare. Astfel se minimizează transferul direct de căldură prin geam și se previne aparitia condensului și a ghetii.

Costuri energetice scăzute

Astazi, ai mai multe opțiuni eficiente din punct de vedere energetic decat oricand. Acest lucru iti va menține casa confortabilă în orice climat. Toate punctele de mai sus lucreaza impreuna pentru a-ti oferi un nivel cat mai înalt de confort si a te ajuta sa economisesti cat mai mult la facturile de energie.

Afla mai multe despre durabilitatea, securitatea și eficiența energetica a ușilor glisante de exterior, pe site-ul producătorului Ferestrehelios.ro! Descopera caracteristicile ce fac ca aceste glisante sa să fie excepționale, in orice locuinta!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *