Sari la conținut

Primul articol pe Gasescu.RO

Am înregistrat domeniul gtd.ro pentru că vroiam o adresă de e-mail scurtă și pentru că îmi părea un acronim al numelui meu.

Apoi, într-un moment în care altceva nu mi-a venit în cap, am folosit nickname-ul „gasescu” pentru contul de Twitter, în acel moment îmi părea o idee buna să folosesc domeniul gtd.ro pentru a găzdui un motor de căutare Google personalizat.

Ulterior, am fost destul de nestatornic în ceea ce privește prezența online și am tot experimentat până ce m-am trezit cu un fel de struțocămilă de site aflată sub adresa gtd.ro.

Dintr-un portal cu de toate cum încercasem la un moment dat să creez, m-am trezit cu un blog fără personalitate.

Acum, mi-am spus că este momentul să fac un nou experiment și să trec tot conținutul gtd.ro care poate fi asimilat cu cel al unui blog, într-un nou blog: gasescu.Ro și să renunț la secțiunile anapoda de pe gtd.ro

Cu ocazia asta, experimentez și utilizarea funcției din Google Search Console care îți permite să muți conținutul de pe un domeniu pe altul fără a pierde prea mult.

Sper că la un moment dat să pot ajunge la un consens cu mine însumi și să pot grupa articolele noi mai inteligent pe bloguri in funcție de categoria subiectelor abordate.

8 comentarii la „Primul articol pe Gasescu.RO”

        1. Oricum nu renunț la vechiul domeniu pentru că nu mă așteptam ca actualizarea paginilor indexate să se facă în câteva zile, cred că și după 1 an vor mai fi pagini rămase indexate cu vechiul domeniu

  1. Greu cu schimbările de adresă. Eu am început pe blog cu o taxonomie pentru linkuri de genul /%articol%.html pentru articole. După ce am trecut pe /%articol%/ așa cum e la toată lumea, s-a umplut de 404 în logs.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *