Sari la conținut
Prima pagină » Profesorii continuă greva și bine fac

Profesorii continuă greva și bine fac

Iohannis și guvernul său format din tembeli, hoți și marionete au reușit în doar câțiva ani să îngroape România în datorii fără a pune bazele unei creșteri economice solide.

Inflația a degradat puterea de cumpărare a românilor de rând, dar aceasta inflație nu s-a datorat nici războiului din Ukraina, nici pandemiei, nici crizei combustibililor, ci doar incompetenței guvernanților de a gestiona aceste crize.

Acum ar fi timpul ca aceasta clasă politică să tragă ponoasele propriei incompetențe. Faptul că toată clasa politică este împânzită de analfabeți funcționali, care nu au habar sa redacteze un text fără pată, o HG care să aibă urmările scontate, o lege care să nu poată fi atacată la Curtea Constituțională, se datorează lipsei de interes față de sistemul de educație.

O profesoară a spus la nervi, apoi a încercat să-și retragă cuvenitele, un mare adevăr: „nu mai trebuie să trec clasa un elev care nu merită, pentru că acesta va ajunge în politică”.

Profesorii ar trebui să-și continue greva, alte clase profesionale ar trebui să li se alăture, poate că așa va înțelege și Iohannis & Co ceva ce ar fi trebuit să înțeleagă încă de acum 8 ani: interesul societății ar trebui să primeze în fața interesului politicianului.

Pensiile speciale ar trebui să dispară. Aparatul de stat ar trebui să fie mult diminuat și eficientizat. Administrația locală are nevoie de o reformă majoră în sensul eficientizării cheltuielilor.

Un comentariu la „Profesorii continuă greva și bine fac”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *