Sari la conținut
Prima pagină » Rindea electrică Black & Decker pentru atelierul de acasă

Rindea electrică Black & Decker pentru atelierul de acasă

Lemnul este un material destul de nobil în opinia mea. Se prelucrează destul de ușor și este foarte durabil. Dar, ca orice nobil care se respectă, are propriile-i pretenții.

Pentru a putea face un obiect rezistent din lemn trebuie să cunoști câte-ceva despre bucata de lemn pe care vrei să o prelucrezi.

În urmă cu câteva generații, meșterii lemnului se foloseau doar de câteva unelte și de foarte multe cunoștințe. Uneltele folosite erau: fierăstrău, burghiu, daltă, rindea, ciocan, cuțit.

Acum avem acces la informații prin intermediul internetului și putem învăța ușor cum să facem diverse obiecte din lemn.

Pentru că unele scule electrice sunt destul de cunoscute m-am gândit ca în acest articol să vă prezint o rindea electrică. Rindeaua este acea unealtă care vă ajută să prelucrați lemnul în lungul fibrei pentru a-l aduce la o anumită curbură sau pentru a-l face mai drept.

Rindeaua electrică Black & Decker KW712 face parte din gama produselor semi-profesionale fiind ideală pentru mici lucrări de tip hobby. Este dotată cu un motor electric de 650W cu o turație maximă de 17000 RPM (rotații per minut) și are 8 mm adâncime de falț cu o lățime de tăiere 82 mm.

Profită de reducere!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *