Sari la conținut
Prima pagină » Site-uri cu chestii ieftine

Site-uri cu chestii ieftine

Oamenii se zgârcesc de multe ori atunci când vine vorba de cumpărat diverse lucruri. Mediul online le oferă posibilitatea de a căuta rapid cea mai bună ofertă de preț pentru produsul sau serviciul de care au nevoie. Acesta este principalul motiv care a stat la baza apariției de site-uri cu lucruri ieftine.

Pentru a veni în întâmpinarea celor ce caută chestii ieftine, am să scriu câteva rânduri despre site-urile cu chestii ieftine de la care am cumpărat sau despre care știu din surse de încredere că sunt destul de serioase astfel încât să nu vă cheltuiți banii aiurea.

 1. eBay

  Acesta este un site destul de cunoscut și cu mare autoritate. Diferiți vânzători din diferite colțuri ale lumii pot lista produse la vânzare. Predomină, însă, vânzătorii din China și alte țări ale orientului îndepărtat care pun la vânzare produse foarte ieftine, mulți dintre ei oferind și transport gratuit în cazul produselor de mici dimensiuni.

  De pe ebay.com poți cumpăra ceasuri, încălțăminte, diverse mici componente sau aparate electronice și multe alte lucruri mărunte la mai puțin de jumătate din prețul de piață de pe la noi. De cele mai multe ori produsele ajung destul de târziu (între 3 și 6 săptămâni de la comandă).

  Plata se face doar online (în avans) prin PayPal sau cu Card Bancar. Eu recomand să folosiți doar plata cu ajutorul contului de PayPal, deoarece astfel puteți să vă recuperați banii în cazul în care produsul comandat nu este livrat în timp util sau nu corespunde descrierii.

  Atunci când căutați produse pe acest site trebuie să urmăriți recenziile vânzătorului pentru a vă ține departe de probleme.

 2. Amazon.com

  Acesta este cel mai mare magazin online de pe glob, dar cu greu dai peste oferte cu prețuri de nimic.

  Aici poți găsi produse pe care le găsești mai greu la noi în țară și la prețuri cu 20 – 30% mai mici. Oferta este destul de bogată, dar eu aș recomanda cumpărarea produselor de îmbrăcat sau încălțat și a micilor aparate electrice și electronice.

  Nici produsele ce nu pot fi pipăite nu sunt de ratat. Poți găsi la prețuri mici produse ce pot fi transferate online programe tv, filme, muzică, licențe software, cărți etc.

 3. eMag.ro

  EMag-ul a apărut ca magazin online de electronice, dar datorită seriozității și profesionalismului au ajuns un fel de Amazon al Europei de Est.

  Produsele vândute și livrate de eMag au un raport corect între preț și calitate și sunt livrate, de regulă, rapid și în siguranță.

  Probleme au apărut atunci când acesta s-a transformat într-o platformă de vânzări online deschisă și altor vânzători. Mulți dintre cei care încercă să profite de notorietatea eMag pentru a vinde online, compensând astfel lipsa lor de profesionalism, dau rateuri, eșuând în relația cu clienții sau speculând vânzarea de produse supra-cotate din punct de vedere al prețului.

site cu lucruri ieftine

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *