Sari la conținut
Prima pagină » Solo Quinta 2016 cel mai bun preț!

Solo Quinta 2016 cel mai bun preț!

solo-quita-2016-pret

Cramele Recaș au surprins în mod plăcut în ultimii ani cu un cupaj inedit format din 4 soiuri de struguri albi și un soi de struguri negri vinificați în alb. Acest cupaj inedit a adus Cramelor Recaș mai multe premii internaționale.

Solo Quinta 2016 a fost creat din Muscat Ottonel, Feteasca Regala, Sauvignon Blanc, Chardonnay și Negru de Dragasani vinificat în alb.

Note de degustare : Galben auriu, cu reflexe verzui, limpiditate buna.

Aspecte intens florale (soc, salcam) , note verzi , fructe (piersici, gutui , pere bergamote, urmate de mango si usoare note de banana) , totul construit pe o mineralitate buna si cu vanilie in fundal.

Aciditatea foarte buna sustine un vin complex, catifelat, onctuos, intens aromatic , corpolent, care isi pastreaza calitatile si pe final, acesta fiind marcat de gust de samburi de caise . Postgustul este lung si placut. Un echilibru foarte bun intre arome, alcool si aciditate.

Prețul (mai puțin de 90 lei) acestui vin este destul de accesibil, mai ales dacă vă gqndiți că acesta este (conform părerilor mai multor specialiști) cel mai bun vin alb sec românesc!

Puteți comanda online acest vin aici

Vezi în magazin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *