Sari la conținut
Prima pagină » De ce să-ți iei telefon 4G LTE?

De ce să-ți iei telefon 4G LTE?

Am început să folosesc rețeaua DIGI 4G LTE de aproximativ o lună. Prima dată mi-am luat un modem 4G LTE pe care am băgat o cartelă de date, apoi mi-am luat un telefon Philips S396 compatibil cu rețeaua Digi 4G LTE.

Probleme cu semnalul nu am întâmpinat, ci mai degrabă cu profesionalismul angajaților. După 30 de zile de utilizare am ajuns la concluzia că nu se justifică efortul de a avea dispozitive care să fi compatibile cu noua rețea Digi Mobil pentru simplu fapt că viteza reală pentru download și upload nu este cu mult peste cea oferită de rețeaua veche 3G.

Părțile bune
Modemul ZTE MF90 μFi oferă facilități pe care un stick clasic 3G prin USB nu le poate oferi: HotSpot portabil WiFi și autonomie, fiind dotat cu un acumulator de 2300mA, astfel încât poate fi folosit ca și soluție de Back-Up în cazul în care cineva râvnește la fibra optică dintre stâlpi.

Telefonul Philips S396 este o adevărată bijuterie, mult peste așteptările mele. Cea mai tare chestie la acest telefon este camera frontală de 8MP care oferă posibilitatea unor apeluri video cu calitate HD, cu ajutorul ei te poți apuca liniștit de video blogging. Camera din spate, nu-i mult mai performantă, are tot 8MP dar funcția AF o scoate în evidență, ajutând la realizarea unor fotografii excepționale.
Găsiți mai multe detalii despre acest telefon aici: http://s.gtd.ro/philips396, o mică mențiune: nu știu de ce dar pe eMag acest telefon este prezentat ca având cameră secundară de 2Mp, în timp ce telefonul luat de la Digi are camera secundară cu 8Mp.

Update: Telefonul Philips S396 a cedat după doar 6 luni de utilizare. Este mort, nu se aprinde, nu se încarcă, nu face altceva decât să se încălzească atunci când este băgat la încărcat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *