Sari la conținut
Prima pagină » Telefon ieftin și performant 4G LTE – Digi: Vonino Zun X

Telefon ieftin și performant 4G LTE – Digi: Vonino Zun X

Mulți sunt cei care se plâng de faptul că sunt puține telefoanele compatibile cu tehnologia 4G folosită de rețeaua Digi Mobil, de aceea m-am hoatărât să vă prezint câteva telefoane destul de performante care pot fi folosite în reteaua 4G de la Digi, dar care nu se regăsesc în oferta RCS-RDS.

Telefonul Vonino Zun X este un telefon destul de performant pentru a face față chiar și celor împătimiți de jocurile din Google Play, având un procesor Quad Core pe 1000MHz și 2G RAM, dar și celor pasionați de fotografie, acest telefon având o cameră de 8MP și destule funcții pentru a realiza fotografii surprizător de bune.

Ceea ce am întâlnit în plus la acest telefon, este faptul că poate fi folosite două cartele pentru conectarea în rețele diferite 4G, majoritatea telefoanelor dual SIM permițând accesul în rețeaua 4G decât pentru SIM1, SIM 2 folosind doar rețele 3G sau chiar 2G.

Probabil că mulți dintre cei ce vor citi acest articol își vor spune că specificațiile nu sunt chiar de top pentru anul 2016 și ar putea avea dreptate, dar trebuie să țină cont de faptul că acest telefon poate fi achiziționat acum cu mai puțin de 500 lei și ar trebui să știe că nu am dezvăluit toate punctele tari ale acestuia.

Detalii Tehnice Zun X

Dacă acest telefon nu vă satisface toate pretențiile în ceea ce privește performanțele tehnice, poate că ar trebui să aruncați un ochi pe specificațiile tehnice ale fratelui său mai mare: Vonino Zun XO. Acest din urmă telefon are un procesor Octa Core și cameră foto de 13MP și nu este cu mult mai scump față de precedentul.

Detalii Tehnice Zun XO

Un comentariu la „Telefon ieftin și performant 4G LTE – Digi: Vonino Zun X”

  1. Am avut un telefon VONINO Xylo și vreau să vă spun că s-a dovedit a fi extrem de rezistent. L-am scăpat pe jos de 3 ori și nu am reușit să-l sparg … Am rămas surprinsă!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *